מי פה טוב בלשאוב אבק? אני צריכה עזרה. :'
ל ליאור 8888 New member 5/7/05 #2 ../images/Emo13.gifאוקיי אז ככה...../images/Emo101.gif מדליקים את השואב,מניעים אותו על השטיח בקווים ישרים וככה חוזרים את הפעולה על כל השטיח-כדי שיהיה יסודי אז גם לאורך וגם לרוחב. ניתן להוסיף גם מרכך שטיחים או שמפו לשטיח מכל סוג שהוא שיפיץ ריח נעים.
../images/Emo13.gifאוקיי אז ככה...../images/Emo101.gif מדליקים את השואב,מניעים אותו על השטיח בקווים ישרים וככה חוזרים את הפעולה על כל השטיח-כדי שיהיה יסודי אז גם לאורך וגם לרוחב. ניתן להוסיף גם מרכך שטיחים או שמפו לשטיח מכל סוג שהוא שיפיץ ריח נעים.
C Cherry I New member 5/7/05 #5 אתה יכול להדגים לי? אתה יודע , להדגים על השטיח הגדול בסלון כדי להראות לי איך שואבים משטיח גדול, אח"כ על השטיח בחדר שהוא בינוני צריך להסביר לי איך שואבים בשטיח בינוני, וכמובן תוכל להראות לי איך שואבים בשטיח קטן? ( אין יותר שטיחים בבית )
אתה יכול להדגים לי? אתה יודע , להדגים על השטיח הגדול בסלון כדי להראות לי איך שואבים משטיח גדול, אח"כ על השטיח בחדר שהוא בינוני צריך להסביר לי איך שואבים בשטיח בינוני, וכמובן תוכל להראות לי איך שואבים בשטיח קטן? ( אין יותר שטיחים בבית )
ל ליאור 8888 New member 5/7/05 #6 עדיף שישר תתנסי בלנקות את השטיח../images/Emo6.gif יש לך את ההוראות מולך...עכשיו רק נשאר לבצע אותם על השטיח בסלון, ובחדר שלך ועל שאר השטיחים בבית ככה לקפוץ ישר למים העמוקים. לומדים בשיטת ניסוי וטעייה
עדיף שישר תתנסי בלנקות את השטיח../images/Emo6.gif יש לך את ההוראות מולך...עכשיו רק נשאר לבצע אותם על השטיח בסלון, ובחדר שלך ועל שאר השטיחים בבית ככה לקפוץ ישר למים העמוקים. לומדים בשיטת ניסוי וטעייה
פ פָּשׁוּט אלונלה New member 5/7/05 #12 חעחעחע, לי יש קירבי ולך לא ../images/Emo3.gif כן דנע, זאת אני