מי פה יודע איך קונים טראקר דרך פול טילט?

2המרפא

New member
מי פה יודע איך קונים טראקר דרך פול טילט?

שמעתי שיש דרך פשוט להעביר כסף בפול טילט בשביל הטראקר אז אם מישהו יודע איך ומה דברו איתי.

2המרפא

New member
כבר לא אופציה

ענו לי שם שרק דרך אשראי. אם מישהו מוכן לרכוש את זה בשבילי ושאני אעביר לו את הכסף בפול טילט תודיעו לי.

b.o.b

New member
תוכנת עזר לאיסוף מידע סטטיסטי על שחקנים

משפרת מאוד את המשחק ומאפשרת לך להכיר את השולחן טוב יותר, אידאלי לאנשים שמשחקים בכמה טורנירים במקביל. אתה יכול להוריד לחודשיים ניסיון, מומלץ בחום. אני כרגע משתמש בטורנמט-אינידקטור - שתיהן תוכנות מעולות. פוקרטראקר

darkAI

New member
אי אפשר

דבר ראשון - אין אפשרות לקנות PT3 דרך פול טילט, זו הייתה האפשרות המועדפת עליי ובדקתי את הנושא מכל הצדדים. שמעתי שHEM כן אפשר, אבל לא בטוח. שנית - אם אתה מעוניין, יצא לי לקבל רישיון לתוכנת elephant של pokerstrategy ומכיוון שכבר יש לי PT3, אני מחפש למכור את elephant[עוד לא בדקתי אם יש אפשרות למכור, אבל אני די בטוח שאני יכול לרשום ולהעביר את זה אליך או משהו בסגנון] במחיר יחסית מוזל

darkAI

New member
נ.ב.

לא הייתי פה זמן מה ועכשיו קראתי כמה מההודעות שלך, אז מה בדיוק קרה לך שם? נפלת על תיבת אוצר?

2המרפא

New member
כן קוראים לה HU S&G

בהתחלה רצתי על ROI של איזה 80% זה נרגע מאז אבל הרבה זמן כבר לא היה לי יום באדום. מאז עברתי לשחק 6-MAX וגם שם רצתי ממש טוב למרות היום זוועה שהיה לי אתמול. התחלתי אותו ב14 משחקים ללא קאש עברתי על קרוב ל30% מהרול שלי ואבל אפילו אתמול הצלחתי לסיים את היום בדרך נס ב+ סימלי של 10$. תראה את הגרף שלי בשארק סקופ אני כמו פלס.

2המרפא

New member
כן אני נראה לי גם קיבלתי או ממש קרוב לזה

אבל אני עדיין מעדיף PT3

Harleydude

New member
PT3 הרבה יותר טובה מHEM

לדעתי, הרבה יותר נוחה וברורה. למרות שבHEM יש אפשרות אחת מגניבה שעדיין לא שמו בPT3 - לראות איך הבנאדם רץ בסשן הפציפי שאתה משחק ולא בכל הדאטאבייס. אתה יכול לקנות PT3 עם כרטיס אשראי ישראלי רגיל, זה מה שאני עשיתי.

למעלה