מי פה ילד סנדוויץ'?

מי פה ילד סנדוויץ'?

היום חשבתי על זה, איך אחי הגדול לימד אותי לקשור שרוכים כשהייתי קטנה. וכמה שניסיתי לא הצלחתי להזכר אם אני לימדתי את אחי הקטן גם לקשור שרוכים. יש לכם ילדי הסנדוויץ' משהו שלמדתם מהאח / אחות הגדולים והעברתם הלאה??

אני..

אף פעם לא קראו לי ילדת סנדוויץ',תמיד דיברו על זה שאני בת יחידה,דווקא את זה הדגישו,אבל יש לי 3 אחים גדולים ואח קטן,אז אני ממוקמת איפה שהוא בסנדוויץ'.. למדתי המון מהאחים שלי,גם כל מיני טריקים ופטנטים שחלק מהם לימדתי את אחי הקטן,אבל הוא לצערי לא רוצה ללמוד ממני,הוא לומד ממני התנהגויות בד"כ,אבל דברים מוחשיים יותר,הוא תמיד מעדיף ללמוד מהם,כשאני ניסיתי ללמד אותו להכין נס קפה(משהו שלמדתי מאחי הגדול לפני שנתיים וחצי,כשהתחלתי לשתות קפה) הוא אמר שהוא מעדיף דווקא שאחי ילמד אותו ולא אני,כי אני גדולה ממנו רק בשנתיים וחצי...

חחח חמוד

טוב לאחיך הגדול יש יותר זמן בניסיון להכין קפה:) את האמת גם ההבדלים ביננו האחים הם שנתיים וחצי, אבל לפעמים נראה לי שזה הרבה יותר, כאילו כל אחד בא מתקופה אחרת.

אני לומדת גם מאחי הקטן

אבל רק שטויות

לא ילדת סנדביץ' ../images/Emo21.gif

ובכל זאת למדתי המון ולדעתי גם לימדתי את אחיי הגדולים למרות שאני הקטנה ביותר. כל אחד יכול ללמד משהו, וזה לא קשור לגיל לדעתי

למעלה