מי פה מבין בקונדיטוריה?

  • פותח הנושא נווהשאנן
  • פורסם בתאריך
נ

נווהשאנן

Guest
מי פה מבין בקונדיטוריה?

למבינים בלבד. מי שלא מבין שלא יענה.
סתאאאאםםם

אוקיי אוקיי..
מה ההבדל... בין פרלינה (מחית נוגט) לבין ממרח נוטלה
 

חנהפ

Active member
נראה לי שבמחית פרלינה אין את רכיב השוקולד שיש בנוטלה

 

חיהק

New member
מחית פרלינה

&nbsp
התשובה בשאלה עצמה - מחית פרלינה אגוזי לוז בלבד
&nbsp
ובנוטלה כמובן יש גם את רכיב השוקולד ( שוקולד חלב )
 

TCHM

New member
שני מוצרים שונים...

פרלינה/נוגט - 45% אבקת אגוזי לוז/ושקדים, סוכר או קרמל טחונים למחית בתוספת שומן צמחי.
נוטלה -כ- 14% אגוזי לוז טחונים, סוכר, קקאו, אבקת חלב, תמציות טעם, מתחלבים ושומן צמחי.
בנוטלה אין שקולד!
 
נ

נווהשאנן

Guest
שומן צמחי?

ולי אמרה המוכרת שזה השמן הטבעי שיוצא מהאגוזים...
 

TCHM

New member
רק חלק, זה לא מספיק בכדי ליצור מממרח ולכן מוסיפים.

 
למעלה