מי פה מהצפון?

חניניתה

New member
מי פה מהצפון?

אנשים תגידו איפה את גרים.. ואם אתם גרים איפה שנפלה קטיושה אז כנסו לפורום ותעדכנו אותנו שהכל בסדר.. אני גרה בחיפה.. אתמול נפלו פה שתי קטיושות זה לא היה כל כך קרוב אלי אבל זה בכל זאת קרוב.. שמעו ממש רעש קטן.. אבל אני מכירה אנשים שגרים קרוב והם שמעו פיצוץ ענקי!!! ישר הבינו שזה קטיושה.. אמא שלי ממש בהיסטריה אני ישנתי בממד על שמיכות בבוקר כל הגב שלי היה תפוס..חחח אז אנשים אם אתם גרים בצפון תעדכנו אותנו שהכל בסדר איתכם..

danina the 1

New member
אני גרה דיי בדרום....

בגן יבנה עוד לא נפלו קסאמים {תודה לאל} אבל לפי מה שידיד שלי אמר יכול להיות שיתחילו לתרגל איתנו כניסה למקלטים... כי אנחנו קרובים לאשקלון ולפעמים בלילה שומעים בומים ממש חזקים מהפצצות של צה"ל בעזה.... אתמול בלילה בקושי ישנתי בגלל כל המטוסים שטסים מעלינו {אני גרה ליד הבסיס של חצור בדרום....} גם עכשיו שומעים מטוסים מתחילים לנחות ועוד כמה מטוסים שממריאים.... בקיצור זה ממש מפחיד!! אמממ חן תשתדלי לעדכן אותנו שהכל בסדר... ובכלל כל מי שגר בצפון... דואגים לכם!!

חניניתה

New member
כנסו זה חשוב!!

יש סקר של Sky News אם הפעולה של ישראל מוצדקת או מוגזמת, זה חשוב שהיא תצא מוצדקת, Sky היא אחת מתחנות הטלוויזיה הגדולות בעולם ויש לה השפעה על דעת הקהל ועל המנהיגות בהרבה מקומות בעולם. לכן אנו פונים אליכם להצביע בעד מדינתינו הקטנה, ולהעביר את הסקר לאנשים רבים ככל האפשר ומהר. יש לבחור את התשובה "Yes" כמובן http://www.sky.com/skynews/polls/displayresults/1,,91153-1003515,00.html אנשים תפיצו את זה בכל דרך אפשרית!! איסיקיו/מסנג'ר/פורומים הכל!!!

shilgiah

New member
אני גרה בדרום..בבאר שבע..

זה ממש מפחיד המלחמה הזאת... אתם מהצפון..תעדכנו מה קורה איתכם..

חניניתה

New member
אנשיםםםםםםםםםם אני מפחדת!!!!!!!

אתם לא יודעים איזה שלוש שעות נוראיות היו לי!!! קודם כל אני ישנתי בממד.. היו בבית רק אני ואמא שלי..פתאום אמא שלי נכנסת לממד וטורקת את הדלת חזק!! אני קמה מבהלה ואני שומעת הצפצצות!!! בלי הפסקה!! והיה גם אזעקה להכנס למקלטים.. אני מהר הבאתי את הכלב שלי וישבנו במקלט.. ואז התחיל הלחץ האמיתי שכולם מתקשרים לכולם כדי לראות עם הכל בסדר.. הקוים קורסים אז זה ממש בעייה לתפוס אנשים.. חברים הגיעו אלינו ואחותי הגיעה ובקיצור עכשיו כולנו יושבים פה.. לפעמים אנחנו יוצאים לסלון כדי לראות טלויזיה ואז שומעים פיצוצים חזקים ואזעקה ונכנסים שוב למקלט.. אני מתה פה מפחדת!! אני מקווה שיהיה בסדר..

shilgiah

New member
יווו איזה פחדדדד

ואני מקטרת שמשעמם לי... :-\ אני ממש מקווה שזה ירגע כבר.. איזה מלחיץ זה..
סתם שאלה: איך הכלב מגיב לכל זה?
=> שימותווו אההה היום ומחר ב6 בערב כל עם ישראל אומר ביחד שמע ישראל.. תצטרפו..ובעזרת ה' זה יעזור..

חניניתה

New member
הכלב שלי לא מתייחס לזה..

אחרי הטילים הראשונים של 9 בבוקר כל הבית שלי סגור.. שוומעים את האזעקה ואז נכנסים לממד ואז סוגרים הכל.. ככה שבקושי שומעים את היריות.. וגם אנחנו שומעים טלויזיה ורדיו בממד אז כמעט לא שומעים את היריות.. ככה שהכלב שלי לא ממש מגיב לזה ולא אכפת לו במיוחד..

danina the 1

New member
וואיי ממש מפחיד!!!

אממ אלה מהצפון {חן לבינתיים} תנסו לעדכן כל הזמן.... ממש דואגים לכם פה.... לפחות אני...

חניניתה

New member
ושוב אחלה דרך להתעורר בבוקר- 6 בוקר

אני ישנתי בממד עם אחותי הבעל שלי והכלב שלהם.. בחדר של ההורים שלי ישנו ההורים שלי אח שלי והכלב שלי. שהיתה אזעקה תוך שניה כולם היו בממד.. תתארו לעצמכם 6 אנשים בחדר קטן ושני כלבים שאחד מהם ממש גדול.. הזוי הא?

danina the 1

New member
העיקר שאתם בסדר....

גם אותנו התחילו להכין היום.... כבר דיברנו עם החניכים והרגענו אותם ודאגנו ל4 ממדים במקרה שיקרה משו.....

shilgiah

New member
יש לי שאלה..

אם יארגנו אירוח בדרום לתושבי הצפון אתם תרצו לבוא ולגור כמה ימים אצל משפחה אחרת או שאתם מעדיפים להשאר בצפון? אני שואלת כי אני בתנועת נוער שקוראים לה צמר"ת (אולי שמעתם..) והיא מארגנת פרוייקט ארצי שכל החניכים של צמר"ת בכל אזור הדרום יארחו כמה נערים ונערות אצלם בבית לכמה ימים... לדעתי זה רעיון טוב כי לא מגיע לכם לסבול..כאן אין עוד שום דבר ולא מסוכן ואפשר לישון בנוח אפילו עד הצהרים! יש אפשרות שגם לכם יהיה נוח..! אז למה לא..? אז תענו לי בקשה על השאלה ותגידו גם מה המשפחה והחברים שלכם חושבים על זה.. בעיקרון השאלה מופנת לחן ודנית שמצבם הבטחוני נעשה קשה יותר..אבל למי שיש דעה בנושא שיכתוב, בכיף..

חניניתה

New member
ראיתי הרבה בחדדשות על משפחות מהדרום

שמוכנות לארח משפחות מהצפון.. לחלק יש משפחה בדרום אז הם נוסעים אליהם.. אבל אני מאמינה שיש משפחות שנצלו את זה שמוכנית לארח אותם.. לי יש משפחה בדרום ואם אני יסע אז זה יהיה אליהם.. בינתיים אח שלי לא מסכים לנסוע אז ככה שאמא שלי לא רוצה לנסוע אם כולם לא נוסעים..

danina the 1

New member
ת'אמת שפה בגן יבנה עדיין לא נפל....

קטיושות או קאסמים וטילים.... פה יש כל היום מטוסים ולפעמים בלילה שומעים בומים כאלה חלשים.... חלק אומרים שזה מהמפעל הקרוב שיש פה בבאר טוביה וחלק אומרים שזה מהרצועת עזה שמפציצים אותם.... היום פשוט הכנו את החניכים אם, חס וחלילה, יקרה משו.... אמרנו להם מה עושים במקרה של אזעקה ואיך יוצאים ולאן... סה"כ שקט פה מאוד חוץ מהמטוסים...... גם דודה שלי תבוא אלינו לסוף שבוע אחרי שהיא עזבה ובאה מקרית שמונה לפה....

חניניתה

New member
סיכום חצי יום בחיפה

ב6 בבוקר היתה אזעקה ראשונה נפלו קטיושות. אחר כך הלכתי לישון אחרי שלא ישנתי כל הלילה מרוב פחד, ולחץ. ב1 בערך (אני לא זוכרת שעה מדוייקת) נפלו טילים בחיפה ואז אחר כך היתה אזעקה ונפלו שוב. לאחר שנרגע קצת יצאנו מחוץ לממד ואז בסביבות 2 היתה שוב אזעקה ולאחר חצי דקה בערך נשמעו טילים. לא הספקנו לצאת מהממד והיה שוב אזעקה ושוב נפלו טילים. שמעתי את הטילים ממש חזק וזה היה ממש מפחיד. יצאנו לכמה דקות (פה הפסקתי לכתוב כי היתה אזעקה ועכשיו אני ממשיכה) יצאנו לכמה דקות החוצה לסלון כדי לראות טלויזיה ואז שוב אזעקה ושוב נכנסו לממד ושמענו נפילות, ושוב בזמן שהינו בממד היתה שוב עוד אזעקה ושוב קטיושות.. בקיצור אני כבר לא זוכרת כמה פעמים היו אזעקות היום אבל היו הרבה.. שמעתי עכשיו בחדשות שהיום נפלו בחיפה יותר מ50 קטיושות.

shilgiah

New member
יוווווו איזה חיים האלו...?

50 קטיושות?!?!? כמה פעמים אזעקות...איזה פחד.. העיקר שאתם בסדר...ברוך ה'!!!!

חניניתה

New member
היו איזה 7או 8 אזעקות..

היה גם בלילה.. ב12 בערך היתה עוד אזעקה אבל לא מפלו קטיושות.

חניניתה

New member
אני עוזבת את חיפה...

אני לא יכולה להשאר פה יותר.. אחרי אתמול שהיה יום קטלני אני לא נשארת פה. כל המשפחה שלי הולכת לדודים שלי במרכז ואני נוסעת עם חברים לדרום. לא יהיה לי אינטרנט אז אני לא אוכל לעדכן ות'אמת שאני ידע בדיוק כמוכם מה קורה בחיפה ובצפון דרך הרדיו והטלויזיה. אני מקווה שהכל יהיה בסדר ושהמלחמה תגמר בקרוב כי אני רוצה לחזור לחיים שלי, לשגרה שלי, לחיפה שלי...

shilgiah

New member
אז מה זאת כאילו הפעם האחרונה

"שנדבר"... עצוב..
לאיזו עיר בדרום את עוברת?

למעלה