מי פה מקבל השלמת הכנסה?

מי פה מקבל השלמת הכנסה?

היום נודע לי שאני עתידה להרוויח הרבה פחות ממה שחשבתי...
מהם בדיוק התנאים להשלמת הכנסה? אני צריכה מינימום של שעות שבועיות או שכר מסויים?. לא מבקשת מאף אחד לחלוק פה את חשבון הבנק שלו, אבל אם מי שמקבל יוכל לשלוח לי מסר עם ת´כלס המספרים, זה יוכל לעזור... רק לשם הבהרה- במאמצים עליונים אני מגרדת את ה-2000 ש"ח. תודה חברים.

תודה, נאוהלה... אני אחרי לילה ללא

שינה כמעט, כל כך מוטרדת מאיפה עוד להצטמק כספית... אולי אולי יש אור קטן בקצה המנהרה. תודה, יקרה.

העקשנית

New member
אפשר לשאול במה את עובדת שמגרד

לך?
זה מתחת לשכר המינימום. אם את יכולה אולי למצוא עבודה נוספת או יותר שעות אז עדיף לך משר לסמוך על המדינה הזאת-שאת חוקיה אי אפשר לצפות מראש, כל יום מקצצים עוד ועוד. אם אין באפשרותך-אז לדעתי-במידה ואין לך רכב-את תהיי זכאית להשלמת הכנסה לנדמה לי סכום של השכר הממוצע במשק, אלא אם את מקבלת דמי מזונות-ואז-מקזזים לך אותם. מאחת-שלא מקבלת מהם שקל..... והאמת?-גם לא רוצה לקבל!

רותם111

New member
השלמת הכנסה - עדכון

היום שוחחתי בטלפון עם נציגת המוסד לביטוח לאומי שעדכנה אותי לגבי הסכומים הבאים: השלמת הכנסה לאם חדהורית עובדת - 5,832 ש"ח ברוטו לאם וילד (נלקחות בחשבון כל ההכנסות מגמלאות שונות כולל מזונות למעט עזרה בשכ"ד). אבטחת הכנסה- 2,789 ש"ח (אם לא עובדים כלל ואין מזונות). הסיוע בשכ"ד עומד כיום על 576 ש"ח. אמהות הזכאיות לגמלה מהמלל עשויות להיות זכאיות לסיוע מוגבר. מקווה שעזרתי

זואי11

New member
עדיין לא ברור לי

הסכום של 5,832 הוא רק אם נפסקו לך מזונות בצו בית משפט, או גם אם מעולם לא נתבעו דמי מזונות מאף אחד ? (רותם -הנה, אני גם כותבת בפורום)

רותם- שאלה

האם השלמת ההכנסה היא מכל סכום? או כל מספר שעות עבודה שבועיות? האם יש מגבלות כמו איסור רכב (כמו מגבלות הבטחת הכנסה)? תודה. עזרת לי המון!

רותם111

New member
זואי וחגית - השלמת מידע

זואי יקרה איזה כיף לראות שאת יודעת לכתוב
מקווה שתכתבי עוד המון
. את השלמת ההכנסה מקבלים גם אם לא נתבעו מזונות. ההשלמה היא מכל סכום. אכן יש מגבלות כמו בהבטחת הכנסה. הם לוקחים בחשבון הכנסות מנכסים, עבודה, מזונות, חשבונות חסכון ופקמים, מניות אגח"ים וכדומה (לא שזה רלוונטי לגבי הרבה מאיתנו). הביטוח הלאומי - השלמת והבטחת הכנסה, יהיה פתוח לקהל לאחר סוכות בימים א´ ג´ ה´ 8-12. צריך להכין מראש אישור מהבנק לגבי כל החשבונות ופרוט מצב, חוזה שכירות,ת.ז., תלושי משכורת או אישור מרו"ח לגבי ההכנסות בשלושת החודשים האחרונים. טלפון בתל-אביב 6250284 לגבי ההריוניות, ניתן להעזר במל"ל מהשבוע ה- 13 להריון.

רותם../images/Emo13.gifתודה על כל האינפורמציות../images/Emo45.gif

וברוכה המצטרפת זואי , נשמח לשמוע איך "סחבו" אותך לכאן

רותם, את נהדרת...

אני מתחילה לנשום שוב, רק בזכות הידיעה שיהיה מאיפה לשלם לגן... אני איתך בענין הטבעי, ושוב מפנה אותך בשמחה לפורום "באופן טבעי". לצערי אני אישית הייתי יולדת מאוד המומה ולא אסרטיבית ועד היום ה"אירוע" זכור לי כטראומה. לפחות התוצאה היתה ועודנה מפצה מעל ומעבר...
ו... ענבלוש!!! שמחה נורא לפגוש אותך פה! מה שלום המקסימונת שלך? מתה לדבר איתך. אני מתכוונת להקדיש את הסופ"ש למצוא את הטלפון שלך.. מקווה להשתמע בקרוב ונשיקות לרומי!

ענבל30

New member
חגית ../images/Emo25.gif

שלחתי לך מסר... וגם אימייל (בתגובה לברכת שנה טובה המקסימה ששלחת לי) אני פה מדי פעם, בעיקר קוראת, פחות כותבת...

זואי11

New member
../images/Emo51.gif על הברכה אביגיל

בעצם תמיד הייתי כאן, עוד מיומו הראשון של הפורום. אבל אני בעיקר קוראת ולומדת, אבל ממעטת לכתוב. קצת על עצמי- בהיריון ראשון (ממחר שבוע 20), בת 38 וחדורית בקרוב. שמחה לפגוש כאן דמויות מוכרות מהפורום השכן(חד הוריות מבחירה): דבורי ,חגית, נאווה ועוד.

דבורי

New member
שלום זואי, טוב "לראות" אותך פה

ואני שמחה לשמוע שההריון מתקדם טוב. איך את מרגישה?

זואי11

New member
שלום דבורי וחגית

ההיריון אכן מתקדם (כבר הגעתי למחצית), ואני מגדלת
קטנה בבטן.

רותם קודם כל המון תודה

את עושה לי חיים קלים. ושנית יש לי שאלה, אמרת שבהריון אפשר להיעזר במל"ל משבוע 13. מה זה מל"ל? סליחה על הבורות. והאם כל הנושא של הבטחת והשלמת הכנסה בתוקף רק מיום הלידה? שוב המון תודה!

../images/Emo6.gif חחחחח עוד לא אפסה תקוותנו

תמיד אפשר ללמוד עוד משהו!!! ולזואי, ברכות!!!
נשמח ללוות ולעזור לך בתהליך הפיכתך מבחורה שרוצה למשפחה חד הורית מושלמת
ברוכה הבאה!

למעלה