מי פה משחק בספורטק פוטבול ?

royassis

New member
מי פה משחק בספורטק פוטבול ?

אני משחק שם כל יום שישי אז אם יש פה משהו שמשחק שם גם שיאמר לי ... סתם אני רוצה לדבר עם משהו

royassis

New member
אני עדיין לא יודע את כל השמות

אבל את הפרצופים אני זוכר

royassis

New member
לא יודע מי אתה .....

אני מכיר יותר פרצופים אם תאמר לי איך אתה ניראה אני ידע מי אתה

Yo-man

New member
בשישי האחרון התאמנת במסירות

עם האחיין שלי, בן ה-13. מעבר לזה אני 110 ק"ג. זוכר משהו כזה ?

royassis

New member
אההה

חחחחחחחחחחח אההה כן ..... מה המצב ? אממ יש עוד אנשים שמשחקים איתנו ופה בפורום ? ועוד משהו ..... אם אני יביא אנשים לשחק איתנו ביום שישי זה יפריע לכם ?

Yo-man

New member
זה לא יפריע, בתנאי שהם מכירים קצת

את המשחק. כי אם יש אחד או שניים שהם צת חלשים, אין בעיה. אם פתאום יהיו 6 שחקנים שלא ממש מכירים את החוקים, לא יודעים לתקל ולא תופסים כדור - יהיו חורים בהגנות שיהפכו את המשחק למשהו פחות מהנה. תביא, ובמקרה הגרוע ביותר, אם כולם "ירוקים" נעשה רוטציה ביניהם, שלכולם תהיה הזדמנות לשחק בלי שזה יפגע ברמת המשחק.

דנייייי

New member
אני הייתי משחק לפני שנתיים

באתי איזה 4-5 פעמים עם רחביה וכאמור זה היה מזמן...

דנייייי

New member
וואלה

לא נראה לי שרחביה עדין משחק, בכל מקרה הוא היה משחק לפני שנתיים

royassis

New member
חבל

חבל שלא משחקים עוד באמצע השבוע ........ אבל גם ככה אני צריך לנוח איזה יומיים אחרי אני משחק ביום שישי ..... כל הגוף שלי הרוס. דרך אגב שאלה חשובה ..... אני משחק עם חבר שלי מסירות ... תמיד אחרי כמה מסירות המרפק שלי כואב בטרוף, זה ניראה לי ביגלל שאני מפעיל עליו לחץ שאני שובר את היד בשביל לסובב את הכדור. יש לך או למשהו עצות להביא לי כדי שזה לא יקרה, או שזה קרה למשהו כבר ?

דנייייי

New member
שמע

לא יודע כמה פעמים אתה זורק או כמה זמן אתה זורק בכל מקרה זה עובר עם הזמן אחרי שהגוף מתרגל לתנועה ואם אתה אכן זורק הרבה זמן אז אולי אתה לא זורק נכון או שהתנועה שלך לא נכונה

למעלה