מי פה נפל פעם נפילה רצינית?

buttermilk

New member
מי פה נפל פעם נפילה רצינית?../images/Emo122.gif

כי היום הסוסה שחברה שלי רכבה עליה קצת השתגעה והיא איבדה שיווי משקל(הסוסה) ונפל על הגדר, הפילה את הגדר (זו גדר לא שלמה-מהפלסטיקים האלה ששמים כשעושים עבודות בכביש) חברה שלי עפה והסוסה גם קצת נפלה עליה, וחברה שלי קצת איבדה את ההכרה ולקחו אותה למד"א, ואני נורא דואגת לה... אז אם למישהו קרה משהו דומה הוא יכול להסביר לי קצת ואולי לנסות לנחש למה היא השתגעה? (אחרי שחברה שלי נפלה הסוסה העיפה את הרסן,אולי זה קשור?)

אולי אולי אולי

שמת את הרסן לא כמו שצריך וזה הציק לסוסה והיא ניסתה להעיף אותו כי זה לחץ לה או משהו?!?!? אני מקווה שחברה שלך תרגיש טוב!....... תעדכני אותנו

לא יעל!

בלי שום קשר, החברה שלך גרמה לבריז'יט לעבד שיווי משקל (סוסה ערביה), ובגלל זה היא פחדה ונפלה. היא קרעה לעצמה את הרסן, הוא לא הי מחוזק טוב. אבל זה לא מה שגרם לה ליפול.

איך את יודעת

אני סיפרתי לך על המעשה איך את יודעתאת כל הפרטים האלו ועוד שיעל היתה באותו השיעור אהה????? אני עצובה שלא באת איתי רציתי ללכת אבל בסוף לא הלכתי

MusTanG GT

New member
איזה שטויות את מדברת...

...את בכלל לא מבינה מה שאת אומרת!!!

TauraMan

New member
חחחחחח../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

מכסכנה.. יעשה לה סיוטים...

פרסה

New member
טוב אולי קצת דומה

רכבתי על סוסי שידוע בתור "מופרע" שלא יוצא בלי סוסים "חברים" שלו (הוא עושה סלקציה)החליט לעשות בלאגן כמובן שידעתי את זה ולקחתי שוט. הוא קצת פחד מהשוט הרים רגלים (כמעט הפיל אותי) נתן בעיטה ואיבד שיווי משקל נפל עלי, התגלגל עלי פעמים (למזלי הייתי בחול) וקם אח"כ כמו מטומטם הלכתי הביתה התקלחתי ואז חשבתי ללכת לרופא הרופא של קופת חולים שלח אותי דחוף למיון ושם לקחו לי קצת דם(פעמים) אישפזו אותי ללילה (עם מין מזרק ביד ליתר ביטחון עם אני אצטרך אינפוזיה בבוקר שיחררו אותי בלי שברים בלי כלום אבל עם הדבקה קטנה בעין (נקרע) והרבה פצים בכל הגוף ואסור היה לי להייות בשמש שבועיים. לרכב חודש. וצריך למרוח קרם הגנה מהשמש חודש וחצי כל הזמן האאאא ומין משכה מגעילה על הפנים במשך שבוע וחצי

TauraMan

New member
בתחרות הראשונה של דיזל../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הוא עשה 90 עם חופית, הם נפסלו, אני שעייתי 90 עם טאורה סיימתי עם הפלה אחת אבל כמובן עם הזמן הכי מהיר וסיימתי מקום 8...אבל בלי רוזטה
אחר כך עשיתי עם דיזל את ה80, נפסלתי, בנסיון לקפוץ את המכשול שנפסלתי עליו הוא סירב שוב ועפתי עם הראש בעמוד, שברתי את העמוד. ואת המספר(אם לא היתי שוברת אותו המוט היה נכנס לי בבטן... וזה מוט ברזל אז אולי לא היתי כותבת את המילים האלו עכשיו..) קיצור אני לא זוכרת כלום מהרגע שהמדריך שלי אמר לי לנסות להכנס שוב למכשול... איבדתי את ההכרה לאיזה חצי שעה אבל לא הפסקתי לדבר שטויות לפי מה שאחרים אמרו לי.. על בגדים ועל אלמוגי ועל זה שאני שמנה ועל זה שכולם מסתכלים עלי... חחחחח גם שאני מאבדת הכרה אני מפגרת לגמרי
קיצור הזמינו אמבלונס והתעוררתי באמבולנס, לא הצלחתי להזיז את האצבעות והייתי עייפה ומתה לישון ואור שהייתי איתי באמבולנס לא הסכימה לי.. רעה.... אור! תזהרי אני ארביץ לך... חחחחחחחחחחחחחחחחחח וקיצור סיימתי יום בבית חולים עם זעזוע מוח ואחר כך שבוע בלי יכולת לזוז שכל השרירים תפוסים בבית, שבוע אחר כך כבר רכבתי על דיזל.....

ווינגז

New member
אמ...

אוקי... אני נפלתי בפעם הראשונה (והאחרונה בינתיים) בחופש הגדול בשנה שעברה... ווינדי
וג'ז
היו חולים אז רכבתי על סוסה בשם ברקת והייתי נורא נורא לחוצה כי יצא מצב שעד אז לא רכבתי שנה על סוס אחר חוץ מווינדי וג'ז
... אז אמרו לי לעשות חימום והייתי נורא לחוצה ולא מרוכזת אז בחימום נפל אוכף מהגדר וברקת שהיא סוסה ממש פחדנית קפצה הצידה תוך כדי שהיא התחילה קאנטר ונפלתי... עכשיו-תמיד אמרו לי לעצור נפילות עם הידיים כן? אז עצרתי את הנפילה עם הידיים אבר שברתי את יד ימין (2 שברים
) והייתי כל החופש הגדול עם גבס (זה היה אחרי שלא עברו אפילו ה10 ימים הראשונים של החופש)

Y GIRL

New member
כל מיש נופל...

כל מי שנופל אצלנו בחווה צריך להביא עוגה! זה דווקא נחמד כי מכל הקטנטנים יש הרבה עוגות... לי יצא להביא רק שלוש או ארבע עוגות. הייתה לי רק נפילה רציניצ אחת אבל לא ממש רצינית...עשיתי קאנטר עלל סוסה חדשה ואיזה הורה נכנס עם האוטו שלו בעמוד ברזל וזה עשה הרבה רעש הסוסה ניבהלה נכנסה להיסטריה עשתה לי באקים וממש רודיאו ואז היא רצה ממש בגלופ ובאמצע המאנז' נעצרה והעיפה אותי יותר שני מטר באויר ונפלתי על הגב....אבל למזלי רק לא יכולתי לנשום וזה עבר ממש מהר ולא ניגרם לי שום נזק וכבר באותו יום רכבתי עליה עוד פעם! מורן

למעלה