ירקות מוקפצים
אצבעות קישואים, רצועות פלפל בשני צבעים, גפרורי גזר, חצאי עגבניות שרי או רבעי עגבניות רגילות, פרוסות שמפניון, טבעות בצל, קוביות קטנות של טופו שאותן אני מגלגלת גם בתבלינים, שוטפת במסננת אפונה זעירה של סנפרוסט.
אפשר לגוון עם תירס בתפזורת, פרחי כרובית, קוביות חצילים מטוגנות...
הרוטב מרוטב סויה נ"ג אצלנו, סילן, מעט חומץ אורז, פלפל שחור גרוס. אם צריך מוסיפה מלח. מהירקות המוקפצים יש מספיק שמן. אם יש לי עלי קורנית או אזוב טריים בכמות נאותה אני מכניסה גם אותם.
בכל מקרה זה בכלל לא מהזן של סלט פסטה עם זיתים.