מי פה רואה.....?

רעותוש02

New member
מי פה רואה.....?

1.דוקטור הו [כן החזירו ליס] 2.מספרים 3.מחשבות פליליות 4.דקסטר תרגישו חופשי להוסיף סדרות...[ולדבר עליהם...]

Alarma

New member
אני רואה דקסטר, אין לי יס, אז הורדתי

ראיתי את עונה 1 בלבד מחכה לעונה 2

Alarma

New member
בנוסף אני רואה

Prison Break Lost Heroes Smallville בכולם אני מעודכנת עם ארה"ב חוץ מסמולוויל שאני עדיין בעונה 5 :) ובקרוב מתחילה אצלהם עונה..7 לא? אז אני קצת מאחור.

גם אני...

רואה הירוס וסמולוויל!!!
נשארו לי עוד איזה 2-3 פרקים אחרונים של העונה הראשונה של הירוס.. ובסמולוויל אני בפרק 7 בעונה 6

darklighter

New member
השניים האחרונים שולטים../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif

חוץ מסופרנטורל כמובן

A m e l y

New member
../images/Emo207.gifפסקול

למי שיש את הקבצים של הפסקול שישלח לי מסר בבקשה

mayu101

New member
אני..

דקסטר, מחשבות פלליות ... עוד סדרות:עקרות בית נואשות,האנטומיה של גרי,פשוט מושלמת,לא משלמת,ממעמקים,אורות ליל שישי,איך הכרתי את אמא ועוד מלא....

darklighter

New member
אני רואה די הרבה חוץ מSN../images/Emo190.gif

כתוב ב"עולם" שלי... בכל מקרה מהסדרות שמשודרות/ חוזרות בקרוב בארה"ב אני רואה: מגרש ביתי (One Tree Hill נשמע יותר טוב) עקרות בית נואשות הירוז סמולוויל האנטומיה של גריי איך פגשתי את אמא קוראים לי ארל ניפ/טאק אמריקן איידול קייל XY סקראבס (אני רק מתחילה את עונה 5) תשוקות

Alarma

New member
אהה גם סקראבס הייתי מכורה עד שלא יכלתי יותר

כי ראיתי הכל במכה ויצא לי מכל החורים אז ראיתי עד עונה 4 (ברצף) ומאז לא תשוקות ראיתי סתם עד שזה נהיה מגוחך מדי :) והפסקתי זה היה נטו שיעמום שצפיתי בזה. חחח זה לא השתגע לגמרי? זה עוד ממשיך להיות משודר? אה ואין לי YES ככה שכל סדרה טובה שמשודרת בYES זה אומר שאני צריכה להוריד ולא תמיד יש לי כוח :)

darklighter

New member
גם לי אין YES../images/Emo190.gif

תשוקות עוד משודר בארה"ב בערוץ NBC ובספטמבר זה עובר לערוץ DIRECT TV... כרגע אני רואה את זה באופן חוקי באתר NBC (איכשהו זה עובד לי למרות שזה אמור לעבוד רק בארה"ב) וזה תמיד היה מגוחך... אני רואה את זה בעיקר בשביל הצחוקים (טאבית'ה מלכה!)... בזמן האחרון נהיה מעניין שם...

darklighter

New member
זה אחיXD../images/Emo190.gif

הוא לא חדש ולא ותיק הוא פעם ב כותב משהו... אגב כשסופרנטורל הייתה קומונה (לפני הפורום) הוא היה אחד מהמנהלים...

למעלה