מי פה רוכב על ג'ילרה ראנר?

S A T L A N

New member
../images/Emo9.gif גאה ומאושר ומתעלק ומוסיף תמונות

הנה ראשונה תמונת האגזוז המבוטחת לשדון!!!

orend123

New member
שאלה

איך מישהו בגובה 1.85 רוכב עליו? ספפה של עמינח או פחית שימורים? (להבא אל תצלם מול מקור אור, או השתמש בפילטרND כדי למנוע את "שריפת" האובייקט...)

S A T L A N

New member
אני לא יודע איך ההרגשה בדיוק...

אני מטר 75 ואני ממש אבל ממש נהנה לשבת עליו ואני תמיד מרגיש שיש לי עוד קצת מקום... בוא אליי אני ייתן לך לשבת על שלי... אוי שיט זה לא נשמע טוב!!! טבו אקיצר הבנת אתה חייב לבדוק את זה בעצמך!!!

אגב... סטלן...

האגזוז של הוא של לאו-וינצ'י... והזגם הוא ZX. אז ששואלים אותך איזה אגזוז יש לך, תוכל בגאווה לומר : Hand Made Leo Vinci ZX.
הוא אכן נחשב לאחד מהאגזוזים החדשים המוצלחים... וסוף סוף לאו-וינצ'י הצליחו להוציא סדרת אגזוזים טובה כמתחרה אמיתית לאגזוזי ה-race של מאלוסי...

S A T L A N

New member
דרך אגב מה אתה אומר על...?

קרבורטור של זברה 17??? משו כזה אם איני טועה???

זברה לא מכיר...

אבל קרבורטור 17 עם פורטינג ופילטר בהתאם יתנו תוצאה יפה.

S A T L A N

New member
אני עכשיו ברגע...

זה מחכה שיסיימו לעבוד עליו כולי תקווה שאני יקבל אותות עוד היום!!!

S A T L A N

New member
אני מצ'פר אותו...

בקרבוקטור של חברת זברה TYPE 17 (לא 19!!!) מקווה שהוא יניב ביצועים כלשהם!!! נ.ב דרך אגב השיפור הבא שאני מתכנן (לא בקרוב בכל זאת אני לא בנק!!!) יהיה וריאטור של חברת לאו וינצ'י, וכמו שהשדון אמר מקודם זאת חברה שלאחרונה מוכיחה את עצמה, כבר יש לי אגזוז שלה, ואני מרוצה מפה ועד השמיים!!! ומה שעוד יותר חשוב, אני ינסה לראות איך אני יכול להשיג כבלים מסוככים לבלמים, קראתי על זה מעט, ונראה לי שזה יהיה נחמד קצת יותר רגש בבלמים!!!

למעלה