מי פה?????????????

מאי@

New member
מי פה?????????????../images/Emo2.gif

משעמם לי רצח ואני עייפההההההההההההההה שמישהי תגיד משהו לפני שאני נירדמת מול המחשבבבבבבבבבבבבבבב אז מה איתכן בננות יפות שלי????????? איך היה היום בביהס?????????? אצלי הלך בסדר היה לי מבחן בספרות וקיבלתי 100((((((((:) והמורה אמרה לי: "מאיה אני ככ מאושרת ממך הבאת לי נחת"
ואני ככ שמחתי וזהו אחרי המבחן הזה הלכנו הביתה ועכשיו אני נורא עייפה אבל אני מאוד שמחה כי אני מחכה למחר שאני סוף סוף יראה את צ´וצ´י שלי(החבר למי שלא מבינה) אחרי 4 ימים שלא ראיתי אותו וזהו בעיקרון היום אני עובדת וממש לא בא לי אני עובדת מ6 עד 11 בלילה
אה וחברה שלי עברה טסט ונורא שמחתי בשבילה
ומה איתכן בננות?????? מה קורה??. ספרו משהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חולה עליכן...
Mאיה

פלוק!

New member
אני פה..................

קיבלתי היום 17 בפיסיקה :))))))........ איזה אושר!

מאי@

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אוי ואבוי לך ילדה רעה שלי!!!!!!!!!!!!!! שאני יבין אחותי 17 מתוך 100????????????? חחחחחחחח איזה מצחיקולה
חפיף אני בטוחה שלהבא תילמדי למבחנים!!!!!!!!!!! לפחות מהצעקות שתחטפי מההורים(((((((:) לא ככה אחותי????????
Mאיה

פלוק!

New member
כן כן.. 17 מתוך מאה!!!!!

כל הכבוד לי!!! אמא שלי תתגאה!!! פעם אחרונה זה היה 4!!! :))))

**דלית**

New member
כי.................

את קשת הבנה......... והוכחה לזה זה הציון שלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

פלוק!

New member
אני לא שואפת לציונים גבוהים...

ונכשלים לא בדיוק מזיזים לי... את מנסה למשוך צומי או שזאת רק אני?

lala182

New member
דלית באמת תרגיעי! ופלוק...

חמודה שאני הייתי בט´ וב י´ ולמדתי פיסיקה (איכס איכס ועוד פעם איכס) הציונים שלי היו דומים לשלך... בעקבות זה בחרתי בתקשורת ולא במדעית... ואני שמחה על כך! :) כמובן שבזכותי יתר השכבות לא זכו ללמוד עם המורה המטומטם הזה... :) ודלית ממי תתחילי להרגיע ולהתקיף אנשים פה מדברים יפה ביי לכן לה-לה

למעלה