מי פה... מתכוון לקום (או להשאר ער) היום ב3:30 כדי לראות את האוסקר? (חוץ ממני? )
L LaLyBLooM New member 23/3/03 #1 מי פה... מתכוון לקום (או להשאר ער) היום ב3:30 כדי לראות את האוסקר? (חוץ ממני? )
מ מאטריקס New member 24/3/03 #2 אני מקליט ורואה על הבוקר בלי לדעת.. שום כלום ושום דבר! אני קם ב- 7 וחצי ומיד לוחץ על Play
L LaLyBLooM New member 24/3/03 #3 הלוואי ויכולתי גם אבל לי יש בית ספר מחר שמתחיל ב7:30... אני בטח ארדם על השולחן ועוד שיעור מתמטיקה (3 שעות!!) אז בכלל... בכל מקרה כדאי שאני אלך לישון עכשיו כדי לקום ב3:30
הלוואי ויכולתי גם אבל לי יש בית ספר מחר שמתחיל ב7:30... אני בטח ארדם על השולחן ועוד שיעור מתמטיקה (3 שעות!!) אז בכלל... בכל מקרה כדאי שאני אלך לישון עכשיו כדי לקום ב3:30
ש שמנתולה New member 24/3/03 #4 אני!אני!אני! ולא סתם להישאר ערה אלא לנסוע לביתה של אחותי בסביבות 2:30 ע"מ לראות את הטקס (אין לי YES והבית שלה פנוי)...
אני!אני!אני! ולא סתם להישאר ערה אלא לנסוע לביתה של אחותי בסביבות 2:30 ע"מ לראות את הטקס (אין לי YES והבית שלה פנוי)...
W wranger New member 24/3/03 #5 כיוונתי שעון לשלוש ורבע, אבל לא שמעתי אותו. מזל ששתיתי המוווון מים לפני שהלכתי לישון (בכוונה!) כי התעוררתי בארבע...
כיוונתי שעון לשלוש ורבע, אבל לא שמעתי אותו. מזל ששתיתי המוווון מים לפני שהלכתי לישון (בכוונה!) כי התעוררתי בארבע...