מי פה?

nikit1

New member
שרון, רק עכשיו שמתי לב שענית לי לפנ

יום כיפור. אני גם רוצה להגיד שממש טוב לדעת שיש עוד זוגות כמונו עם אותן בעיות (ולא רק). אני מקנאה בוודים על זה שיש לו מי שיכין לו פילמני!! אסף שלי לא מת על האוכל הרוסי, ובכלל- אם הוא יקבל שניצל ופירה כל יום הוא יהיה מאושר. האם לוודים יש משפחה גדולה בפטרבורג או שהרוב עלו? אנחנו ניצבים בפני בעיה בנוגע למשפחה- אח של אבא שלי שם וכך גם כל המשפחה המורחבת- בנות דודות, בעליהן וילדיהן. מאד חשוב לנו שיגיעו, אבל מצבם הכלכלי לא מזהיר, אז כנראה שנצטרך לעזור להם עם הכרטיס וכו´, שזה מצד אחד הוצאה גדולה אך מצד שני אין לי כמעט משפחה בארץ (ובכלל) ואני מאד רוצה שיקחו חלק בחתונה...מה קורה עם האורחים ה"רוסים" שלכם- האם מגיעים הרבה? אני מקווה שאני לא מפגיזה אותך יותר מדי עם השאלות האישיות, אל תעני אם זה יותר מדי...

שרונס

New member
אין שום בעיה! אני שמחה לענות:

אז ככה: קודם כל, אני מתה על פילמני. אולי זה בגלל שאני אוהבת לטעום כל דבר חדש, ופילמני לוקח ובגדול בעיני (מהמטבח הרוסי). ודים עלה לכאן לבד (עם אישתו הקודמת, אך זה כבר סיפור אחר). יש לו משפחה מאוד קטנה בפטרבורג, הורים ואחות. כל שאר הדודים והבני דודים חיים בקנדה ובארה"ב. אחותו לא יכולה להגיע בגלל עבודתה אך הוריו יגיעו. גם מצבם הכלכלי לא מזהיר ולכן עשינו את הצעד הבא: התכוונו לעבור דירה אחרי החתונה לדירה יותר גדולה, של שלושה חדרים. הקדמנו את המעבר ללפני החתונה (ליום שישי הזה
) כך שהם יוכלו לגור איתנו בחדר הנוסף. כך הם צריכים לשלם רק על כרטיסי הטיסה וחסכנו להם הוצאות על מלון ומחיה. גם לנו אין אפשרות לשלם על כרטיסי טיסה. הקרובים מקנדה וארה"ב כנראה לא יגיעו. בקשר לאורחים הרוסים, התכוונת לחברים העולים של ודים או לכאלו שיגיעו מרוסיה? אז בערך שליש מהמוזמנים הם חברים עולים של ודים, שליש חברים צברים שלי והשאר משפחה שלי וחברים של ההורים. המשפחה שלי כוללת בעיקר דודים ודודות שלי שיגיעו במיוחד מאנגליה לחתונה. כך שיש לנו הרבה אורחים מחו"ל. אני די לחוצה מהמצב הבטחוני כאן, כי אם העניינים ידרדרו, הרבה אורחים מחו"ל יבטלו את בואם. אשמח לענות על כל שאלה! שרון.

למעלה