מי צודק? (צריכה את דעתכן)

עדידס77

New member
מי צודק? (צריכה את דעתכן)

כאמור ילדתי לפני שלושה שבועות, ומאז אני בחופשת לידה עד ה 1.4 לדאבוני אין לי רכב, ואני לא גרה במקום מרכזי, כך שאת רוב שעות היום אני מעבירה בגפי, ללא הרבה אינטראקציה בחברת מבוגרים. (אני לוקחת את הקטנה לטיולים אבל לא מוצאת חברת אמהות לדאבוני...). השבוע רציתי לצאת עם חברות לשעה בבית קפה. קצת לנקות את הראש, אחרת אני אשתגע. כששאלתי את בעלי, קיבלתי כזה פרצוף בהתחלה... הוא כנראה חושש להשאר עם הקטנה לבד ובגלל זה אני לא יכולה לצאת לשעה. אח"כ כבר ויתרתי, והרגשתי רע עם עצמי שבכלל חשבתי לצאת. כמובן שהבעל שינה את דעתו כשהבין כמה אני זקוקה לחברה, וביקש שאצא, אבל בסוף נסענו לחמותי וחזרנו הביתה ולא יצאתי. ממש התבאסתי. מה, כ"כ נורא לרצות להתרענן קצת? (גם אם יש תינוקת בבית?)

עמית@

New member
לא נורא בכלל, ולגיטימי בעליל.

הקטנה יונקת או אוכלת מבקבוק?

lulyK

New member
אם את לא רוצה להשתגע, את חייבת

לעצמך יציאות מהבית ופגישה עם חברות. בעלך יראה אחרי פעם-פעמיים שהוא מתמודד. לדעתי מעבר לחשיבות של זה בשבילך, זה חשוב גם לו לדעת שהוא והבת שלו מסתדרים בלי תיווך שלך.

אביטלתל

New member
זה מאוד מאוד אישי

תראי לדעתי הבעייה היא שלבעלך אין מספיק ביטחון ביכולתו לטפל בתינוקת אני לא יודעת מה קורה כשהוא מגיע אחרי העבודה, אבל כדאי שבשעות האלה הוא ישתתף בטיפול בה - האכלה, החלפת חיתול, הרדמה, החזקה על הידיים, הרגעה וכו' אם הוא לא עושה את זה, זה בכלל לא מובן מאליו שתצאי מהבית ותשאירי אותם לבד ואגב, חברת אמהות את יכולה לפרט פה את אזור המגורים וגם להכנס לפורום הורים לתינוקות סביר להניח שתמצאי מישהי קרובה

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

ההמלצה של אביטלתל היא ההמלצה הנכונה - לכתוב מאיזה אזור את ובטוח תמצאי אמהות בבית ותוכלי להעביר איתם זמן,ף לצאת לטיול ובכלל להיות בחברת מבוגרים. בקשר לבעל - הייתי באמת בודקת עם זה חוסר ביטחון - ואם כן אז לתת לו להתעסק עם הילדה שאת בבית וככה הוא יתפוס ביטחון. אני ויוד יוצאים לא מעט כל אחד עם חבריו - זה גם חוסך הרבה כסף (בייבי סיטר) וגם יש קצת זמן לבד עם חברות וזה ממלא מצברים. מקווה שאוטוטו תוכלי לצאת לבד.

עדידס77

New member
לגבי הבעל

הוא בהחלט מנסה להשתלב בכל מה קשור לילדה כשהוא חוזר הביתה, ואני גם מבקשת ומעודדת אותו לזה, כי חשוב לי שייקח חלק בחייה. ברור לי שהוא עדיין לא בטוח בעצמו ב 100 אחוז ובשביל זה גם לא יצאתי בסופו של דבר. אני בהחלט מקווה שעוד יצבור ביטחון נוסף, דבר שייקל עלייי מאוד. לגבי אזור מגוריי- אני מראשל"צ (אזור מזרח). יש כאן מישהי מהאזור?

אביטלתל

New member
אז כדי לעזור לצבור ביטחון

תנסו לקבוע מראש זמן שבו את יוצאת מהבית ונמצאת במרחק יריקה
שכל מה שהוא יצטרך לעשות במקרה שהוא לא מסתדר זה להרים טלפון ותוך דקה את חוזרת תשמעי, 3 שבועות זה לא הרבה זמן בשביל אבא לצבור ביטחון תחשבי שאת נמצאת עם התינוקת כל היום, אבל הוא לא

בימבילי

New member
שניכם צודקים.

ברור שאת צריכה להתרענן ולצאת מהבית. נראה גם שבעלך נבהל מהפתאומיות ולא מרגיש עדיין כשיר להשאר לבד עם התינוקת. ויותר מהכל - נראה שנכנסתם למין לופ כזה של חוסר נעימויות - את רצית לצאת, בעלך לא רצה ועשה פרצוף, את ויתרת אבל לא בשמחה, אז הוא התחרט והסכים, אז את סרבת. אני חושבת שכל אבא יכול להשאר לבד עם הילדה שלו. אני חושבת שכדאי שתדברו על זה ותכיני אותו מראש ככה שהוא יתארגן נפשית למבצע, ואז באמת תעשי את זה. זה יהיה טוב לכולם. ותעשי חיים!

למעלה