מי צפה בספיישל הממלכה אתמול?

מי צפה בספיישל הממלכה אתמול?

לא ראיתי הכל,מחכה לשידור בסוף השבוע. הפתעה נעימה הייתה לראות את סטיב קוגן בתפקיד הטייס... יש מקום לשדר תוכניות מערכונים שלו מהעבר באחד הערוצים החדשים. לא חושב שהזכויות יעלו הרבה .

יש במוצ"ש בביביסי פריים את התוכנית

הישנה שלו אלן פרטרידג' - כמה פרקים רצופים וזה היה מצחיק הוא ממש קומיקאי טוב!!! חוץ מזה הוא הופיע עכשיו בשני סרטים שראיתי - מרי אנטואנט (סרט משעמם- החברה הכריחה אותי ללכת.....) וגם בלילה במוזיאון הסרט החדש והמצחיק עם בן סטילר וריקי ג'רביס מהמשרד --- אחלה סרט!!!

גלׁ

New member
ראית טריסטם שנדי?

בעיני סרט מעולה, ומשחק שם גם זה מהמערכון עם באבלס (בעלה לשעבר שעכשיו עם השמנה השנייה)

hairylee

New member
אני ראיתי

ואני חייב לומר שקצת התאכזבתי.. היה נחמד עם קצת גיוון, עד כמה שאפשר לגוון בסדרה הזאת, אבל לא היה מצחיק כמו בפרקים הרגילים שלהם לדעתי. (ספויילר קטן) הקטע שהכי הצחיק אותי היה כשאנדי ולו נתקעו על אי בודד, והראו את ההודעה שהם כתבו עם האבנים..

gadgad0

New member
היה נחמד לפגוש את כל האורחים:

את דון פרנץ' כאימה של ויקי פולארד, את פול מק'נה ורוני קורבט (בתפקיד עצמם), ובמיוחד את יקירי הערוץ - ג'וליה דייוויס ("נומי נומי") ככלה הרוסייה כוכבנית הפורנו ופיטר קיי ("לילות פניקס") כבעלה המאוכזב. אה, ולשאלתו של הקורא שואו מי וכו', kerfuffle (הכיתוב על האי הבודד) היא ביטוי בריטי שמשמעותו משהו כמו "מטרד" או "בלאגן" ("אנחנו קצת בבלאגן", כך לו ואנדי כותבים באי הבודד).

למעלה