מי צריך את מרכז מיר"ב

eOfer

New member
מי צריך את מרכז מיר"ב ../images/Emo35.gif

כשיש רמפה בגובה מטר
בחצר האחורית
 

aFish

New member
כל הזמן חשדתי...

שהוא פריריידר בתחפושת... אולי תעזבו כבר את האופנים איזה רגע בצד...מה זה הרכיבה הזאת בלבוש "אזרחי"?
 

Rider 9

New member
תגיד לי, ../images/Emo72.gif

אתה יכול לראות "הקלר" מצוחצחות ולהשאיר אותם איזה רגע בצד ? ישר מצאנו מה לעשות איתם לפני ש"ההנהלה " תשים לב
 

eOfer

New member
איזה מצוחצחות איזה...? נראה לך

שנגעתי בהם אחרי שיגאל טחן להם ת'צורה במירון ? הא ?!!
 

kraps

New member
טחן להם את הצורה?

יש לי עדויות מרשיעות ומצולמות, לכך שיגאל העדיף נדנדה על פני ההקלר המיותמות. מה שמוכיח אולי, שגוף האדם זקוק לקצת בּוֹבִּינג אפטר אוֹל
 

eOfer

New member
וזה בא מאחד שרוכב על זלדה, 'אם כל ה

בובינג'
Bob or not, יגאל הראה לכולנו מאיפה משתינות ה Heckler בעליות...
 

kraps

New member
בוא נעשה רגע חשבון...

לא רק שרכבתי על האופניים הכי כבדים בסד"כ, אז גם 80% מהאנרגיות האומללות שלי הלכו על בובינג חסר פשרות. תגיד שלא מגיע לי פרס "המזוכיסט המתמיד".
 

eOfer

New member
ברגע זה זכית בכרטיס כניסה חינם ל

פארק האתגרי אצלי בבית...
 

kraps

New member
WOW!!

איזה בן-שרליל ממוזל אני. אז אם כבר מדברים על חינם... יש מצב אולי להמיר את הכרטיס היוקרתי באיזה הקלר עסיסי ונטול בובינג או איזה קליין כזה חמוד, כמו ההוא שרכבת עליו, עם המוט פּוֹגוֹ הזה בטוסיק? הא? אפילו סתם איזה טרק "מפוחמים" הולך? תגיד שאני לא יצור צנוע ומסתפק במועט.
 

eOfer

New member
אתה אמרת בן שרליל. אבל אם כבר

בענייני רכיבות מבחן עסקינן...just name i t Heckler, Palomino, Scott FX10, Suger 3plus "למסתפקים במועט" בלבד...מה תבחר ?
 

kraps

New member
או, הגענו ל"דילמת הדילמות"

אתה מבין, הייתי שמח מאד לרכב על גמלים אדומים יחד עם כאלו גדי'ס, אבל אני... איש קשה יום אני. צריך לעבוד עבודת אצבעות מפרכת בכדי לשלם את המשכנתא על כל מיני זלדות קיקיוניות וחליפות רכיבה גרשוניות (שהופכות ממילא לשמטע מסמורטט אחרי רכיבות קוצניות). ועכשיו הדילמה: אם אני אפצח בקריירה של רכיבות מבחן, לא יהיה לי זמן לעבוד ואם לא יהיה לי זמן לעבוד ולהרויח, אני לא אוכל לשדרג את עצמי לסטטוס של "בעליו הגאה". מאידך, אם אני אעבוד כפל כפליים בכדי לחסוך שלא יחסר למימון תהליכי העברת בעלות על גלגלים ל"מסתפקים במועט" בלבד... מתי, לכל הונטילים, יהיה לי זמן לעסקינן של רכיבות מבחן, ראבק? נראה לי, שאני פשוט אלך לעבוד בחנות אופניים וזהו. זהו.
 

aFish

New member
מצוחצחות באחריות...

כל האופנים שהיו בטיול הפכו Anodized בגוון צהוב (בדוק בטמבוריות - הגוון מכונה קידה שעירה אקרילי) עם ליטוש קוצני עדין (מקביל לנייר זכוכית מספר 0) כשהגענו לקבר רבי שמעון וגרושתו כל החברה שהסתובבו שם עזבו את דוכני השביסים, סידורי התפילה והקמעות והתחילו לרוץ אחרינו בזעקות "מוכר? מוכר?..."
 

kraps

New member
ואני חשבתי שאתה צובע באדום

מה קרה? החלטת לחמצן?
 

eOfer

New member
חוצמיזה, בגללך אני צריך להכין עכשיו

נדנדה...האאא?! עוד קצת ואנחנו חוזרים לחיתולים
 
למעלה