מי צריך יועץ נישואים?

pizarro

New member
מי צריך יועץ נישואים?

הד יקר, מזמן רציתי להתייעץ איתך, אתה יודע על מה? - עלמה.... עלמה... צדקת הד יקר, פגשתי נערה נאה. - אה... אה... אך עדיין לא אדע מה שאיפתה. - אתה.... אתה... אך אמור לי, הד יקר, כיצד היא עושה עצמה יפה כמקודם? - אודם... אודם... ואומנם מה היא רוצה כשהיא מצטבעת? - טבעת... טבעת... ומה היא מנסה להשיג בצום וסיגוף? - גוף... גוף... ומה היא תאמר לי אחרי שנתחתן? - תן... תן... ומה היא תרצה שאביא לה? - וילה... וילה... האם היא תכבד את בעלה ותשמע בקולו? - לא... לא... האם היא תרצה את כל הרגלי לתקן? - כן.... כן... מה היא תרצה בראותה תכשיט או זהב? - זהב... זהב... ומה צפוי לאיש כמוני? - עוני... עוני... ואיך אעמוד בכל הדרישות? - שוט.... שוט... ומה יהיה גורלי, התוכל לומר? - מר... מר... וכיצד אחיה ללא נערה? - רע... רע... ובכן הד יקר, האם כדאי להינשא? - נסה... נסה... ואיך זה להיות נשוי? - אוי... אוי... המון תודות לך, הד יקר. אני הולך. - לך... לך... עם הד כזה, מי צריך יועץ נישואים?!?!

הוא טוב

New member
עוד כמה שלי

הד לדעתך מצאו חן בעיניה נעלי ? עלי... עלי... ועכשיו ת'אמת, מה היא חשבה כשניהלנו דיבור? בור... בור... אז בעצם לא אמצא מנוחה ? חה... חה... לא אמצא יד תומכת שמכל צרה אותי תחלץ ? לץ... לץ... מה עלי לעשות כדי שלא יהיה בביתי שיממון ? ממון... ממון... נגיד ארצה לעזוב אותה, להיות רחוק ? חוק... חוק... אולי לא להמשיך איתה , להתנצל ? נצל... נצל... ויש עוד ...

למעלה