מי צריך להיות כאן

neta s

New member
מי צריך להיות כאן

או מהו סוג התמיכה. בפורומים רבים עולות לעיתים מזומנות הודעות שיש בהן מצוקה רגשית קשה, מצב נפשי לא קל ואף הודעות אובדניות. דיון בהודעות האלה בפורום הענייני לעיתים קרובות מקבל תפנית טכנית, ולמנהלים רבים לא נוח להתמודד עם הקושי העולה מהודעות אלה. מאידך המנהלים שנאלצים להתמודד עם הודעות כאלה בפורום עצמו מן הסתם צריכים גם הם פינה שבה מותר לדבר, לפרוק, להתייעץ ובעיקר לקבל תמיכה הדדית מאנשים אחרים שנמצאים במקום דומה.

neta s

New member
חשוב להדגיש

שמנהלים שלא רואים את הצורך בפורום הזה, שלא מבינים את ההבדל בין הפורום הזה לפורום הענייני או החברתי, ושמרגישים שהפורום הזה מיותר - בהחלט לא צריכים להיות כאן. כפי שהסברנו בפורום המנהלים הענייני, לפורום הזה יש מטרות שונות, והוא ינוהל כפורום תמיכה לכל דבר. הודעות שיש בהן טעם לפגם יימחקו, ולא נאפשר הודעות שיש בהן שיפוט ערכי, ביקורת שאינה מנוסחת כראוי, או כל מקרה של אינטרסים זרים. הפורום הזה נפתח מתוך צורך אמיתי שעלה מן השטח, כפורום נסיוני בשלב ראשון, וחשוב לנו לבסס אותו כפורום תמיכה למנהלים.

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

ענבל

vampire1

New member
בהחלט לא ברור מי צריך להיות פה

אם זה פורום למנהלים בלבד מדוע הוא לא נעול
או שפורום זה יכול גם לשמש גולשים רגילים

קרן משם

New member
האם הגולשים יוכלו להקיש בממיר

שלהם 892 ולהכנס לכאן? מה יקרה במצב שהודעות מפורום זה יצאו החוצה? איך אנחנו מאובטחים? כבר קרה לא אחת שהודעות ממנהלים עינייני יצאו במשוב ובשאר חוצות, המקום הזה רגיש, יותר מידי רגיש מכדי לאפשר מקרים כאלה. חוצמזה כל הכבוד על היוזמה הברוכה!!

ה מוזה

New member
המחשב שלי קם לתחיה (חמסה חמסה)

ואני מודה לכל מי שהפך את הרעיון הזה לממשי ויצר פינה של תמיכה לנו תודה לאפרת ולנטע וכל מי שהיטה אוזן ואיפשר את פתיחת הפורום הזה מאוד מקווה שלא תהא בו פעילות ענפה שנדע רק הודעות שמחות אך לצערי הניסיון הוכיח אחרת אני אומרת תודה גדולה מבחינתי זהו פורום מבורך וטוב שהוא סוף סוף יצא לדרכו

Pure SilenCe

New member
אם נדע רק הודעות שמחות,

אם גולש שכואב לו לא יספר בפורום, לא נדע זאת, לא נדע איך לעזור לו.. ואם גולש לא ימצא לנכון לספר שהוא במצוקה רגשית, שלעיתים מרחיקה לכת עד מעשה קיצוני... אם לא נדע מכך, מי יודע מה יהיה הסוף. עד כמה שזה נשמע נורא, אני שמחה שיש את ההודעות הללו שבהן עלינו לטפל.. הכאב הרי קיים שם, טוב שיש לו ביטוי. ככה מצילים חיים.

neta s

New member
אני מסכימה

יש הרבה כאב. זה עצוב, זה פסימי, זה גם נכון. אחד הדברים הקסומים בכל הנושא הזה של תקשורת פורומים וקהילות וירטואליות, זה שהמדיום התקשורתי מאפשר לאנשים לפרוק לפעמים מתוך חירות שאין במקומות אחרים. רק אתמול נכתבה הודעה אובדנית ונער בן 14 הוצל (הגיע לבית חולים במצב בינוני). זה לא היה קורה אם לא היו שם אנשים שרוצים להקשיב ולעזור.

אחשל

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo183.gif../images/Emo184.gif../images/Emo24.gif

כל הכבוד
וזה לא שניה אחת מוקדם מדי... כמי שמנהל פורום תמיכה, אחד היותר רגישים בתפוז (הפורום!, לא אני
...) חשוב שיהיה לנו מקום לדון בו בסוגיות ושאלות שמייחדות את הפורומים שלנו. האם אנשי סה"ר יהיו פעילים גם במסגרת הפורום הזה? אני מקווה שכן
תודה
ניר

neta s

New member
סה"ר

עקרונית אנחנו נמצאים בקשר מאוד הדוק עם האנשים של סה"ר, ויש שיתוף פעולה מאוד חשוב ביננו לשמחת שני הצדדים (שלא נדע, אבל אנחנו יודעים, אז לפחות שיהיה על מי לסמוך - אתה יודע). יידענו כמובן את ליאורה בפתיחת הפורום, והיא הבטיחה לעשות מאמץ ולהיכנס לעיתים. אני מטבע הדברים אפנה אליה הודעות כשאבקש את חוות דעתה, והיא תנסה לפנות זמן גם בעומס שלה כדי לבקר כאן לעיתים מזומנות. ואני מקווה שהפורום הזה יתן את הבמה שהוא צריך לתת.

רותי ב.

New member
אני מאד שמחה שסוף סוף יש את

הפורום הזה, שבעיני היה ממש הכרחי, כבר המון זמן. מקווה שלא אצטרך להעזר בו כל כך, ומקווה שאם כן אצטרך, ארגיש מספיק נוח לעשות את זה פה. מקווה גם שדברים מפה לא ידלפו החוצה, למעשה חשבתי שהפורום הזה כדאי שיהיה "נעול" עוד קצת.... מעבר לפורום המנהלים זהו, נדמה לי, ברכות...........
וגם שהחיינו

neta s

New member
הפורום נעול יותר

זה פשוט שקוף, ואת לא עוברת את הנעילה הזו.

למעלה