מי צריך לעוף?

amitrom

New member
מי צריך לעוף?

בעקבות ארועי פרק הבירבור בקפריסין לדעתי צרכים לעוף שנים: יוסי ועביר. - הבחירה היתה קשה בין יוסי לאיקי. לבסוף בחרתי ביוסי. יוסי, כי לאורך כל הדרך לא גילה שמץ של מנהיגות ונגרר, תחילה אחרי שי ואחר כך אחרי ואדים. גם אחרי שכבר היה משוכנע בעצמו שהם לא בקפריסין חשש לצאת מול שי ואיקי (הנה המירון...). יוסי גם לא עזר לואדים כשזה סבל מהתקף האסטמה וחזר לרוץ עם שי ואיקי. הגרוע מכל זה שהוא במילים בראיון היה מאד החלטי - "את הקצב קובעים לפי החלש" גם לא נכון!!! וגם אם זו דעתך לא פעלת כך! - אביר שמאד הרשימה בפרקים הקודמים החליטה מראש ששטח זה לא התחום שלה ונתנה לעצמה להיות מובלת כשהיא רק מנסה להכשיל את הקבוצה. הבחירה הייתה קשה הפעם ואני אשמח לשמוע דעות נוספות.

אני חושבת מהבנות מירב

כי היא הובילה אותם והובילה והתעקשה שהם בצפון הארץ, והיא בעצם הייתה האחראית עליהן מה שנקרא..לא שיש לי משו נגדה פשוט בפרק הזה היא אחראית הייתה משו כזה.

E u r o b o y

New member
יש הרבה מועמדים להדחה הפעם

מירב מאוד טובה ונראה כי מנהיגות זה באמת התחום שלה ,אבל בפרק האחרון היא ממש התנהגה בשתלטנות,ואפילו שהובילה את הקבוצה ולקחה יוזמה (וכל הכבוד על זה),היא לא אפשרה לשאר הבנות להציע תוכנית משלהן. בגלל זה מירב צריכה ללכת. אני חושב שבאותה המידה גם עביר,מיטל ומוריה צריכות לעזוב כי אף אחת מהן לא התעקשה על הרעיון שלה .הן פשוט הניחו למירב להוביל אותן,נגררו אחריה ולא עשו דבר. גם מקבוצת הבנים צריכים ללכת.לדעתי המועמדים החזקים להדחה מקבוצת הבנים הם איקי ויוסי שעל אף העובדה שהם טובים ומוכשרים,התנהגו בצורה לא מתחשבת ולא אכפתית כלפי ואדים.ולמנהיג צריך להיות אכפת מהשאר כמדומני.ההתנהגות שלהם לא הייתה נאותה.שי עוד איכשהו הציל את כבודו בכך שסייע לואדים להמשיך וללכת,אבל גם לו לא היה אכפת מואדים ומהתקף האסטמה שלו.שזה הפליא אותי מאוד.הבן אדם חולה ולא יכול להמשיך ואומרים לו להמשיך?את זה ממש לא הבנתי. לסיכום,אני חושב שכולם (חוץ מואדים) לא היו טובים בפרק הזה,ומי שיודח אכן צריך להיות מודח מסיבות כאלו או אחרות. היחידי שנהג בצורה הכי טובה זה ואדים שכבר מההתחלה זיהה שכנראה הם לא נמצאים בארץ.על אף הדחייה של הקבוצה הוא המשיך ופעל,ומהצורה שבה הוא דיבר בפרק נראה כי הוא יודע מה הוא עושה.ללא ספק-היחידי שהכי לא מגיע לו ללכת זה ואדים.
זו דעתי.

אני לא חושב ככה

מירב הראתה מנהיגות בפרק הזה. נכון זה היה מבלבל וגם היא טעתה כמו שלכל מנהיג זה קורה אבל היא היתה החלטית והובילה את הקבוצה. לדעתי היא לא צריכה לעוף.

uno האחת

New member
כלכך צפוי ברור שלא תגיד ששי יעוף

מאחר ואתה כל כך שקוף על פי כל ההודעות תמיד תומך בשי על אף שהוא לא מצליח ותמיד תוקף את איקי אני חייב להגיד לך ממה שראיתי שמי שעזר לואדים דווקא זה יוסי ,את הקצב קובעים לפי החלש ויוסי אכן אמר ועשה את זה נכון מאוד . לדעתי מי שצריך לעוף זה אתה ולא איקי ובטח לא יוסי אתה משמיץ ללא סיבה אמיתית . על פי ניתוח ההודעות האחרות שלך בפורום רואים בבירור מטעם מי את/ה פועל אני חושבת שכדאי אז תכתוב ששי הוא הכי טוב והוא הכי מוצלח ובזכותו הכל קרה (גם אם זה לא בדיוקזה) זה נשמע אמיןיותר מאשר לתקוף את מי שנראה לך מאיים עליו ותשתדל להיות פחות שקוף ולא חכם להבא טוב? AMIT ROMEM..?

ramatg

New member
amitrom=שי בן יעיש זה לא יפה

איקי צודק אתה מלכלך בצורה לא הגונה ובעקביות כל מועמד שאיננו שי אתה גורם לשי/עצמך נזק

למעלה