מי קובע איזה פוסטים "ברשימות האהובות ביותר" ?

wranger

New member
ארר!! ../images/Emo118.gif

לגבי הרשומות ב"כדאי לקרוא", קרא כאן (נשאלה שאלה דומה לפני כמה ימים לגבי "בחירת העורך", אבל זה רלוונטי גם לעניין הזה). לגבי הרשומות האהובות ביותר, תשובה פה (מפורום תמיכה טכנית).

Tali1912

New member
כנראה זה

שחוזר על עצמו כמו
עם מילים לא מובנות.

Tali1912

New member
../images/Emo3.gif

למה אין תשובה, דוקא היתה תשובה ובכל זאת זה מה שבחרתי לכתוב.

Tali1912

New member
אתה יודע מה?

אם האדימו אותך רק בזכות האייקון וה..... אררררררררררר אז אשריך! אבל.......... במקום להתעסק בקטנות עם השטיקים שלך ולהוריד את הפורום הזה לקרקעית הייתי מצפה שתחשוב על הרעיונות יותר מקוריים איך להחזיר את הרמה של הפורום הזה כלפי מעלה. אבל אם אתה מקבל גיבוי ממנהל הפורום ושאר החברים הקבועים שלך, תמשיך בשלך, הפורום ימשיך להיות כמו שהוא נראה היום. זה נראה כאילו נתנו לך תיאבון להמשיך עם הכותרות האלה במכוון רק בגלל שמיעוט העירו לך להפסיק עם זה אבל הצדיקים והצדיקות פה מעודדים אותך להמשיך עם השטויות שלך. כנראה שנגמרו החידושים כאן אז כדי למלא את החסר הפורום הפך לאחד מהאייקונים האלה
ובצלאל במקום לחשוב על דברים שנאמרו לו עוד נותן לך במה לפצח גרעינים כמו
נראה לי שאת העדכונים והחדשות בבלוגיה אפשר יהיה לקבל בבלוג של העורכת החדשה בבלוג שלה הכל חומרים או אצל נץ נץ במידה והפורום שלו לא יהפוך לחדר צ'אט בלוגים.

suki da yo

New member
או שאולי

אם רמתו של הפורום נראית כל כך ירודה בעינייך, את יותר ממוזמנת להציע נושאים לדיונים מעמיקים ברמה גבוהה. אני בטוחה שאף אחד לא יתלונן. הפורום הזה הוא פורום קהילתי. אם אנחנו יוצרים בדיחות "פנימיות" זה נראה לי דבר מובן והגיוני, וזה מה שקורה בכל קבוצה. ואם הבדיחות האלה לא מצחיקות אותך- גם זה קורה. גם אני לא צוחקת מכל דבר. ואגב, ה"חה!" של אנשי חה לא הפריע לך, אבל ה "ארר
" של טל כן. אני באמת תוהה- מה מהות ההבדל?

חהמן

New member
חה!

הי! למה לערב אותנו בזה? חוץ מזה, לנו העירו גם כן אחרי כמה זמן. מצד שני, לנו לא היה את התוכי האטרקטיבי הזה. ובגלל שהפורום הזה צריך להיות קשור לנושא הבלוגיה, הנה משהו רלוונטי: היה היו לפני עשר שנים שלושה בני נוער, ואז בא זאב ואכל אותם! חה! אנשי חה!

suki da yo

New member
רגע..

טל, אתה חטפת את בצלאל וגרמת לו לתת לך את הססמא שלו כדי שתוכל לשלוט בבלוגיה?

אליפסה

New member
ברור!

זה הרי חלומו של כל בלוגר. לא מבינה איך לא עשו את זה קודם, בחופשה עאלק...

wranger

New member
ארר!! ../images/Emo118.gif

האמת שהוא לא קשור במרתף שלי, אבל זה רעיון בכלל לא רע...

למעלה