מי קונה כאן דיג'ימון החודש?

מי קונה כאן דיג'ימון החודש?

כזה בא לי על המשחק.פאק עם ני נו קוני.המערכת קרב של דיג'ימון נראת הרבה יותר שווה! 6 מתקפות שונות לכל דיג'ימון!. לעזאזל עם הפלוס במקום לקנות דיג'ימון אני צריך לעשות מנוי לפלוס באותו מחיר. אני עלול להישבר ולקנות דיג'מון בכל זאת.

PlayGirl3

New member
אני שוקלת לקנות לויטה

הבנתי שמקבלים איזה בונוס אם קונים החודש, שני דיג'ימונים שחורים או משהו כזה. יקח לי קצת זמן להגיע אליו כי אני באמצע דברים אחרים כמו הפלטינום של יאקוזה, אבל ברגע שאתפנה... אני חמה על המשחק הזה עוד מההכרזה הראשונית שלו.

בשביל מה לקנות פלוס? לא תקבל שם משחק אחד שווה ערך לזה.
הפלוס החרא הזה חנק לי את ה-download list. כל פעם שאני מחפשת משחק שקניתי פעם ואני רוצה להוריד אני צריכה לעבור 700 עמודים של אינדי מעצבנים בממשק הנוראי הזה של החנות.

בלי הפלוס לא יהיה לי מה לעשות עם סטריט פייטר 5 עוד שבוע.

וכבר הזמנתי אותו בפריאורדר.זה הזוי שהפלוס עולה יותר מהדיג'ימון!! רק מראה איזו שחיטה מטורפת מצד סוני.

כל כך בא לי JRPG נורמלי בתורות.
אולי אאלץ לקנות אותו בחודש הבא.

הבנתי שכמו בגרסה היפנית, די חובה לשחק על Hard בשביל איזשהו סוג של אתגר, אחרת המשחק קלי קלות, והרמה הקשה לפי מה שאומרים מציעה אתגר סביר :)

לפחות על הPS4 תהיה לך רשימה נקייה, יש בPS4 אפליקציה כזו שמראה לך
את כל הספריה שלך במשבצות, זה יותר נורמלי מהdownload list. אבל זה שומר
כל דבר! אפילו אם את מורידה דמו או משתתפת בבטא זה נכנס לספריה לנצח.

אז לפחות אם לא סימנת שום אינדי בPS4 תהיה לך התחלה נקייה, במיוחד כי את אחת שלא מורידה דמואים.

PlayGirl3

New member
התחלתי לשחק, זה נהדר!

ממש כיף בינתיים. יש לזה קצת תחושה של פרסונה.
מתאים לי בדיוק אחרי היאקוזה.

למה את עושה לי את זה?

נראה לי שאני אקנה השבוע.את משחקת על הארד? נצטרך להקפיד לא לעשות ספוילרים אחד לשני ;)

PlayGirl3

New member
ברור

אני תמיד משחקת על הארד.
ההתחלה הייתה קצת קשה כי היה לי רק דיג'ימון אחד אבל עכשיו הוספתי עוד אחד לקבוצה וזה משתפר. יש עוד אחד שאני רוצה להוסיף, צריכה לסרוק עוד קצת מידע כדי להשיג אותו. יש לי עוד שלושה דיג'ימונים תינוקות בחווה, הם עולים שם רמות עם הזמן. נראה למה הם יכולים להתפתח...
אני לא צופה שזה יהיה ממש מאתגר בכל מקרה, אבל נראה שיש סיפור מעניין.

למעלה