מי קיבלה היום פייה?בבקשה מי שקיבלה נא להודיע. נותרו עוד בנות שלא קיבלו או לא שלחו???
S smady a New member 9/7/06 #1 מי קיבלה היום פייה?בבקשה מי שקיבלה נא להודיע. נותרו עוד בנות שלא קיבלו או לא שלחו???
S smady a New member 10/7/06 #5 'קשת כל הכבוד על הסבלנות.קיבלתי סוף סוף פתק מהדואר שיש לי משהו היום אביאאאאאאא.
S smady a New member 10/7/06 #7 ../images/Emo24.gifישששששש אלין תודה.הפייה ששלחת לי הגיעההההההההההה תודה רבהההההההההההההההההההההה אהבתי את ההקדשה כמו את הפייה.
../images/Emo24.gifישששששש אלין תודה.הפייה ששלחת לי הגיעההההההההההה תודה רבהההההההההההההההההההההה אהבתי את ההקדשה כמו את הפייה.
A aliner New member 10/7/06 #8 סמדי אני שמחה שאהבת. כמה חיכיתי שיגיע כבר. הפתק לדואר רשופ הגיע הבוקר. אני מתארת לעצמי שזו הפיה ששלחת לי. אלך מחר לאסוף את זה! (ובטעות שלחתי לך את אותה הודעה למסרים...)
סמדי אני שמחה שאהבת. כמה חיכיתי שיגיע כבר. הפתק לדואר רשופ הגיע הבוקר. אני מתארת לעצמי שזו הפיה ששלחת לי. אלך מחר לאסוף את זה! (ובטעות שלחתי לך את אותה הודעה למסרים...)
פ פיקפאו New member 11/7/06 #15 יופי אני שמחה, כבר חשבתי לבקש את הכתובת שלך, כדי שאוכל לשלוח לך. אבל עדיף שקבלת ממי שהיתה צריכה לשלוח לך.
יופי אני שמחה, כבר חשבתי לבקש את הכתובת שלך, כדי שאוכל לשלוח לך. אבל עדיף שקבלת ממי שהיתה צריכה לשלוח לך.