מי קיבלה משלוח מנות מהפורום? אני ! ועוד ממי ?

  • פותח הנושא 22BB
  • פורסם בתאריך

22BB

New member
מי קיבלה משלוח מנות מהפורום? אני ! ועוד ממי ?

מהמתהוללת בכבודה ובעצמה !

תקנאו בי !
יש על מה !

ממרח אגוזי לוז ושוקולד נדגם כבר על הבוקר. מרגישים אגוזים וזה לא מתוק מדי.
מגולגלות נוטלה נראות יפות כמו מקונדיטוריה וטעימות יותר.

מאיזה בצק הכנת אותן ?
ואיך מתקבלות כ"כ חתוכות יפה ? את חותכת את הפרוסות עד הסוף עוד לפני האפיה ?
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
בשמחה - סוף סוף מגיעה לחיפה ורואה אותך

ואת משה!

המגולגלות הן מהבצק של "שף אנטואן", חתכתי לפני האפיה אך לא עד הסוף.

מקווה ששוב בשנה הבאה!
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מגולגלות תמרים/שף אנטואן

בד"כ ממלאת בתמרים, הפעם, כדי להתאים לחמאת האגוזים בחרתי נוטלה.
יצאו 6 גלילות, בצק נוח מאד לעבודה.
חתכתי את הגלילות בטרם אפייתן כמעט עד הסוף, השלמתי את הפריסה לאחר צינון מוחלט.

מגולגלות תמרים/שף אנטואן

1 ק"ג קמח, פחות כוס
כוס שמן
200 גרם חמאה (או מחמאה)
כוס מים
2 שקיקים אבקת אפייה

ללוש לבצק ולהכניס למקרר עטוף בניילון נצמד לחצי שעה.
להוציא ולחלק ל-6 כדורים. לקמח משטח עבודה, ולרדד כל כדור לעלה דק. (אני מרדדת בין שני דפי אפייה). למרוח ממרח תמרים. (אני מפזרת גם קוקוס, ואגוזי מלך). לגלגל לרולדות.
להניח את הרולדות על נייר אפייה בתבנית, ולהכניס למקרר בערך לחצי שעה כדי שהרולדות יתקשו קצת. להוציא מהמקרר לחתוך לרצועות.
לאפות בחום בינוני 180. בערך חצי שעה... להוציא לצנן ולפזר אבקת סוכר
 
והסוד שאולי לא כולן יודעות - שף אנטואן הוא...

ליה1 מפורום אוכל של וויינט. אלופת העוגיות והחצילים.
 
בדיוק עליך חשבתי כשסיפרתי זאת.

 
למעלה