מי ראה אתמול את התוכנית שוונג

טיפקסית

New member
מי ראה אתמול את התוכנית שוונג

בערוץ 23 היה אתמול ש.ח של תוכנית בשם "שוונג" ואירחו שם את פישי הגדול והוא עשה קטע מהשיר "עוד אח אחד" מהאוסף הראשון של לבנטיני אשששש בעיניייייייייייייייייייייייים פישיייייייייייייייייי אתתתתתתתתתתתתתתתה מלללללללללללללללללללללללללללללללללך הרשו לי לצטט את כמה שורות מהשיר "עוד אחד אחד" עוד אח אחד ירד אל הקבר,מאמא בוכה היא בזעקות שבר עוד אח אחד ירד אל הקבר,את זעקות אבא שומעים מכל עבר

sunshiner

New member
אני כ"כ רואה את אוריה

כותבת 70 שורות ניתוח על שתי השורות האלה...

../images/Emo9.gifנו כבר הכרתם אותי זה נחמד.

שיר עצוב, כי עוד אח יורד אל הקבר, ואת הצעקות שומעים ללא הרף. השאלה אם מתיחסיים לצעקות???? ועוד שאלה מי מכין לעצמו את הקבר עכשיו??? (אני יודעת שזה מה זה רע נשמע, אבל אתם יודעים אתם נתתם את המשפט הזה.) נו אז לא כול כך יצא מגילה, פעם הבאה אני מבטיחה,לתת מגילת אסתר. רק בשבילכם שתיהיה לכם בסבבה
יאללה תפסיקו עם כול ההתנהגות המגעילה הזו, חלאס צאו מהסרט ומנעילות האמסטף שלכם,
צ..א..ו..-בבקשה...צ..א..ו..- בשבילכם מ..ה..ס..ר..ט..-הזה, צ...א..ו..-מ..מ..נ..ו
ח..פ..ש..ו..-ח..י..י..ם- מ..ע..נ..י..נ..י..ם..
לאחר השקעה מרובה קיבלת לבסוף מגילה. אז שיהיה שבת שלום, או שלום לשבת

הוד11

New member
זה שידור חוזר

זה הפרק על האלימות שבו הוא מסביר למה קוראים לו פישי הגדול

טיפקסית

New member
כה אגב יש לו חוכמת חיים מדהימה

יעני ההשקפת עולם שלו בהתייחס להרבה ראפרים בעולם שמהללים את עצמם הוא ממש ההיפך מהם ואני נורא נורא נורא מעריכה אותו הן כאומן ובעיקר כבנאדם פישי-שמעת?

אני דווקא חושבת שלא ההשקפת

עולם שלו מיוחדת, אני דווקא חושבת שהוא יותר מיוחד בזה שהוא חי את התאוריות במציאות האנטפלטי
אני יודעת שיש אנשים שמעולים בדיבורים, אבל מעשיים המעשיים שלהם הפוכים מדוברים, ועל זה אני ממש אוהבת אותו, שהוא לא מפחד לחיות את מה שנכון (כמובן נכון לו.) וגם אני מעריכה אותו. שיהיה לכולם שבוע טוב
נ.ב. איך יתגעגעתי לפה כולי נרגשת לחזור למקום שכול כך אוהבים אותי פה (כן אה
) יאללה ביי

למעלה