מי ראה אתמול את "מבחן המציאות"?

מי ראה אתמול את "מבחן המציאות"?

אני חייבת להודות שזה בלבל אותי מעט. הייתי חסידה גדולה של העולם הזה ועכשיו התעוררו בי כמה שאלות...

מזל רחל

New member
מיסטיקנים שרלטנים - כן או לא

ראשית קיימים המון אנשים שרלטנים בתחום ואני מאוד מצטערת וכועסת על כך.
שנית, מיסטיקן אמיתי הניזון בתשובותיו מאנרגיות, יטעה במיליון אחוז אם נותנים לו נתונים שיקריים ואו אם מעמידים אותו במבחן.
אם מישהו בא באמת ובתמים לקבל עזרה-הכוונה ממיסטיקן אמיתי, הוא יכול לצאת עם תובנות לכל החיים.
לדוגמא, אלי מתקשר רופא לשאול כדי לקבל תשובה כי תוצאות הבדיקה עוד לא הגיעו, או שוטר שמתקשר לשאול אותי היכן הסתתרו הרוצחים, או משקיע שרוצה לדעת היכן ואם לרכוש, או בעל ששואל אם אשתו בוגדת בו עוד לפני שקיבל את תוצאות המעקב....
אם זה לא היה אמיתי לא היו חוזרים אלי לקוחות כבר מעל 30 שנה!!!

אני מבינה את מה שאת אומרת

אבל עדיין יהיה לי מאוד קשה להאמין לאנשים מהתחום הזה אחרי שצפיתי בכתבה.
זה נורא שיש מסביבנו רמאים שכאלה.

מזל רחל

New member
לצערי יש מיסטיקנים שרלטנים

כמו בכל מקצוע יש מתחזים ושרלטנים אשר פוגעים בשמם הטוב של הטובים בתחום.
בחלק מתוכניות הרדיו ששידרתי הייתי נותנת הזדמנות-חשיפה למיסטיקן כזה או אחר כאשר לפני זה הייתי מזמינה אותם אלי על מנת שנכיר ונתקלתי באותם שרלטנים שאמרו את אותו דבר לפקידה שלי:
"קר לך בחורף"
"חם לך בקיץ"
"בערך פעם בחודש את עצבנית וסובלת מכאבי ראש"
"לא מעריכים אותך מספיק"
וכך הלאה....
מיותר לציין כי לא בחרתי בהם לעלות לשידור.

שטויות במיץ...

מיסטיקן אמיתי וטוב יזהה כאשר מנסים לעבוד עליו. הן ככזה הוא מקבל הדרכה ממקורות שמעבר, אם מצליחים לעבוד על המיסטיקן (על מקורות המידע) הרי שמקורות אלה אינם מקורות מהמנים.

מזל רחל

New member
הפוסל.... חוסר ידיעה לא מספק תובנה

כמיסטיקנית אשר חושבת וחושבים שהיא טובה אני יכולה לומר לך שכשניסו לראות אם אני יודעת או שנתנו לי נתונים שיקריים אני לא הצלחתי לתקשר-להתחבר והתחלתי להזיע, הרגשתי יובש בפה ומחנק.
כשאת יושבת מול לקוח ששילם לך כסף את לא מאמינה שהוא יעשה זאת על מנת להכשיל אותך וכאן אפשר ליפול.

תודה למלווי הנהדרים

עדיין לא הצליחו לרמות אותי אפילו לא פעם אחת בלי שאני אדע מיד.. האנרגיה של שקר אם במפגש או בכתב שונה לחלוטין ואם באמת יודעים זאת, אזי מגלים זאת מיד בלי להזיע וכו'.

niva99

New member
אם יהיה מישהו פעם שירים את הכפפה ויאסוף נתונים סטטיסטיים

כמה מהתחזיות והניתוחים של המיסטיקנים אמיתיים/ עובדים
לעומת כמה מריחות/ שטויות /חרטא ברטא
אזי נראה שמספר"נבאי אמת" מול "נביאי השקר" בטל בשישים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אין צורך במחקר סטטיסטי

רישמי לפניך ש 99.9% הם שרלטנים. חלקם הגדול מתוך רצון להוסיף לחשבון הבנק שלהם מתחילת דרכם וחלק התחילו מתוך כוונה טובה אבל ברגע שהדבר הופך למקור הכנסה זה הופך למזוהם.

למעלה