מי ראה אתמול גיא פינס? קיצר אמרו

RJlake

New member
מי ראה אתמול גיא פינס? קיצר אמרו

שג'סטין וקמרון נפרדו כי העובדה שקמרון יוצאת עם מישהו יותר צעיר ממנה(ג'סטין בן 23 היא בת 30 ומשהו) מפריעה לה לקבל הצעות עבודה או משהו כזה. אם זה נכון אז יש לי רק משהו אחד להגיד לקמרון אבלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד משהו שימו לב בתמונות ששמתי למטה מהפרסומת של מקדונלדס אז רואים את ג'סטין עם זקן ארוך עכשיו את הזקן הזה לוקח הרבה זמן לגדל ובשביל מה לו לגדל כזה זקן אם הוא בכול מקרה יגלח אותו לסרט אז חשבתי אולי נגמרו הצילומים של הסרט!!!!!!!!! אבל רוב הסיכוים שאני סתם מסיקה מסקנות מכלום אז לא משנה! מי שרוצה לראות קטע מהפרסומת אז היום יש בגיא פינס בשידור חוזר בשעה 5וחצי

ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

איזה כיף כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם ממש לא מתאימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יואואו אני מאושרת

Lara145

New member
הם ניפרדו- ויש לי כאן כתבה על זה

רשום פה בקישור שהם ניפרדו...

NarihS

New member
יש! הם ניפרדו!!!! הגיע הזמן!!

רק חבל שזה לא הוא שזרק אותה.. חבל שהוא זה שצריך לסבול.. אני מקווה לפחות שהוא לא סובל.. טוב עד החתונה זה יעבור! ואולי בתקווה זה יהיה עם בריטני! חח

moran14h

New member
נשמע מוזר..

בכל מקרה..קמרון לא יודעת מהחיים שלה..

אני ממש לא מבינה למה אתן כל כך

שמחות... אני מתארת לעצמיח שג'סטין עכשיו שבור מהכלבה הזאת ולא מפסיק לבכות!! מסכן שלי!!!

moran14h

New member
מוזר שהגבת דווקא לי ,

כי בהודעה שלי אין שום זכר לשמחה כלשהי..

justinnn

New member
יששששש

ולא נראה לי שסימו כל כך מהר לסיים..אין מצב... וטל...אנחנו שמחות כי עדיף שיבכה פעם אחת מאשר יבכה כל יומיים מהשטויות של הזונה הזאת..

RJlake

New member
לא היא צודקת את יודעת איזה השפלה

זה שאומרים לך שמעדיפים עבודה עלייך זה הדבר הכי נורא שאפשר להגיד למישהו!!! כבר עדיף שהם יהיו ביחד מאשר שהוא ירגש כזה רע! אבל אני ממש לא מבינה את השיקולים שלה היא כבר בת 32 ואין לה משפחה כאילו האישה טחונה בכסף מה עוד היא צריכה היא תגיע לגיל 45 זקנה ומגעילה כזאת מי ירצה אותה!!

איזה פוסטמה

כאילו ככה יציעו לה משהווווו
מסכן ג'סטיןןן אבל הוא בטוח ימצא מהר מישהי שיותר תתאים לו

למעלה