מי ראה אתמול גיא פינס?!

• פותח הנושא tsf
  • פורסם בתאריך

tsf

New member
מי ראה אתמול גיא פינס?!

היה על יבוא איילים לישראל למסעדות אז לטובת מי שלא ראה: גיא פינס התחיל לספר את הסיפור של במבי וסיים אותו ב"ואז אכלו אותו במסעדה בישראל" פחות או יותר במילים האלו הכתבה הייתה ממש נגד האכילה והיבוא שלהם (מאוסטרליה) והכי הגעיל אותי איזה איש זקן, שמן ועליז (נראה לי שב2 המובנים) שראיינו אותו באיזה פתיחה חגיגית של מסעדת איילים שאמר שהוא גם אוהב אותם אבל מה לעשות- הם טעימים. בסוף גיא פינס אמר משהו בסגנון שלאכול במבי חמוד זה בערך כמו לאכול עגל וצריך לחשוב גם על זה... היידה ערוץ 3!

princess black

New member
גועל נפש..

עוד בע"ח נוסף לרשימת האכולים..
המאכל השווה הבא: סוסים (או כלבים עוד לא החלטתי)

adipo

New member
סוסים

הם כבר מאכל די שכיח למרות שלא מעלים את זה לכותרות כי זה לא ממש חוקי. בתעשיות ללא פיקוח של בשר לעיתים בשר הנקרא פרה הוא בעצם מסוס...
יום טוב וחג שמייח עדי

adipo

New member
הא?

לא ניסיתי וגם לא אנסה אף פעם...מה פשר השאלה?

נטלי666

New member
גם אני ראיתי את התוכנית

דווקא הטון שהשתמע לדעתי בתוכנית היה ש"זה בסדר לאכול איילים ואל תיהיו צבועים שאתם אוכלים חיות אחרות ואומרים שאכילת איילים זה לא בסדר". עכשיו יש לי עוד סיבה לא לאהוב את התוכנית הזו.

TheFinalCow

New member
כל דבר שמתייחס לנושא הוא חיובי...

גם אם הוא אמר שלאכול אייל זה ממש כמו לאכול עגל ולא צריך להיות צבועים זאת התייחסות לנושא שלנו. כל מה שמעלה לכותרות או לידיעה קצת יותר רחבה של הציבור את המחשבה על בשר כאל משהו חי זה חיובי ועוזר לנו... וחוץ מזה - התוכנית שלו היא מאוד פרו צמחונית.... איה ושירלי שתיהן צמחוניות ולא לובשות שום דבר מפרווה או מעור....

doronimous

New member
דילמה

לא בטוח שהשוואת האיילים לעגלים טובה בסיכומו של דבר: יש אפשרות שאדם יאמר: "לאכול איילים זה מזעזע, אך מה הצביעות, גם עגלים אוכלים (בשאוורמה ליד הבית) לכן נאסוף את המשפחה בשבת" או אדם אחר שיאמר: ´לאכול איילים זה מזעזע, אך מה הצביעות, גם עגלים אוכלים (בשאוורמה ליד הבית) לכן ממחר - שניצל טופו" או שהעגלים ירוויחו מההשוואה או שהאיילים יפסידו. האם השוואת פיטום אווזים עם פיטום דגים טוב לאווזים ? לדעתי יש מקום להשוואה ולהפרדה בו זמנית. מסובך ? אולי, אך חיוני ביותר. ההשוואה תינקט כאסטרטגיה, זו דרך טובה להפוך אנשים בטווח הארוך לצמחונים. ההפרדה כטקטיקה. הצגת גידול האיילים כאכזרית במיוחד תסייע לחסל את "הרעיון החדש" הזה שהובא לארץ. כמו כן, ההפרדה טובה לשימוש במאבק מול הממסד.

למעלה