מי ראה אתמול אנשים אתמול לא ראיתי תשוקות ספרו לי מה היה רק עם שרידן ולואיס (הכי מעניין!) תודהה צ'או
S Shiranus New member 24/1/04 #1 מי ראה אתמול אנשים אתמול לא ראיתי תשוקות ספרו לי מה היה רק עם שרידן ולואיס (הכי מעניין!) תודהה צ'או
A adi48 New member 24/1/04 #2 כנסי ../images/Emo26.gif אמממ אני לא ממש זוכרת...אה כן לואיס חשב ששרידן מתה
S Shiranus New member 24/1/04 #8 איכססססס תשמעי... זה שאני אוהבת את התמונה בגלל העובדה שיש שם את לואיס זה ממש לא אומר שכל הפורום הולך להיות מאושר מהתמונה הזאת!!!
איכססססס תשמעי... זה שאני אוהבת את התמונה בגלל העובדה שיש שם את לואיס זה ממש לא אומר שכל הפורום הולך להיות מאושר מהתמונה הזאת!!!
R rockchick5 New member 24/1/04 #16 *נדחפת* נראה לי שהבנתי תחרוז../images/Emo26.gif הנה: "מי זההשני?- אנטוניוהצרפתי חיחיחי
A adi48 New member 24/1/04 #19 תאמת לא חשבתי על זה!!! חחח אני התכוונתי אנטוני-צרפתי...אבל זה לא ממש חרוז!! אבל מה שאת אמרת נשמע יותר הגיוני...חחח
תאמת לא חשבתי על זה!!! חחח אני התכוונתי אנטוני-צרפתי...אבל זה לא ממש חרוז!! אבל מה שאת אמרת נשמע יותר הגיוני...חחח