מי ראה את האודישנים של גריז?

netmaster1

New member
מי ראה את האודישנים של גריז?

אני צפיתי.. אני נשבעתי לעצמי לפני כמה שנים שאני לא אראה אף ריאליטי, לא כזה שמרזים בו, לא כזה שזורקים אותך לאי לא כזה שאתה רוקד בו, לא כזה שילדות בשדרות אח"כ מחכות את התספורת שלך(גם אם זה קרחת) אבל את גריז אני אראה מההתחלה עד הסוף, כי ראיתי בפרומו שזה פשוט בית חרושת של בוגרי בית צבי ואיתי לוי מדהים. אני עדיין שונא את זה, ושונא את עצמי שאני רואה את זה והכי הרבה אני שונא את מה שניהיה מהתאטרון המסחרי בישראל אז לפני שאני אמשיך כמה שאלות פילוסופיות פתוחות למי מההפקה של התוכנית שרואה את זה(ואני בטוח שיש עשרות): *יופי שציינתם שהמחזמר ההיסטרי הזה עשה את הקריירה של ג'ון טרבולטה ואוליביה ניוטון ג'ון, חבל שלא ציינתם שכמה שנים אחרי זה אותה אוליביה ניוטון ג'ון רצחה במו קולה את ז'אנר סרטי המחזמר עם Xanadu שהיה מזעזע ברמות *אגב, רק אני מרגיש מבולבל? הרי, המחזמר היה קצת לפני הסרט, הריאליטי הזה רוכב על הגל של הסרט, שרכב על הגל של ההצגה, אז למה לא לדבר קצת על ההפקות השונות של גריז? כמו הריביבל הנוכחי שרץ עכשיו בברודווי ולא ממלא חצי אולם? או הריביבל של 94 שגם לא היה הצלחה כבירה. המחזמר המצליח של כל הזמנים.. give me a breake זה שזה הקראק של מחזות הזמר, וש90% מהציבור ששומע מחזמר חושב או גריז או שיער(ועכשיו תודות לקולנוע גם שיקאגו, המפיקים, היירספרי ובקרוב גם סוויני טוד) *מישהו טרח להזכיר שהפורמט האמריקאי של הסדרה, Grease: your the one that we want היה כזה כישלון שמספר התוכניות שלו קוצץ דרסטית? איפה הימים היפים שבארץ עלו מחזות זמר על רמה, ועוד מספר שנים מועט אחרי שהם ראו בכורה עולמית כמו עלובי החיים, סוויני טוד, או יודעים מה, איפה האומץ לעלות דברים כמו אווניו קיו? מה, קפטן לבד במערכה? באמת אנשים חושבים שאם זה לא גריז או שיער אז אף אחד לא יכיר את זה ולא יבואו, או שאם לא יתנו להם נינט, רן דנקר או מישהו שהקהל מהבית בחר אנשים לא יבואו? יודעים מה, שלא יבואו, אני מעדיף לראות אולמות תאטרון סגורים על טוהר הכבוד לאומנות ולאמנים שמציגים את הדברים. הדבר שהכי מתריח אותי זה שאנשים מדהימים ומוכשרים כמו איתי לוי, ניסו, זלצמן גם התקבלה לא? קיצור חצי מבוגרי בית צבי נמצאים שם, וזה פשוט מתריח אותי שעכשיו כדי להתקבל למחזמר צריך לחכות שאיזה ילדה בת 12 תצביע בשבילך בSMS אני יודע שההודעה הזאת תיבלע\תמחק על ידי מנהלת הפורום המהוללת שלנו או בטח תעביר את הדיונים הרשמיים על גריז לקומונת המחזות הזמר, שמגלה הרבה יותר סבלנות לטראש הטלוויזיוני הזה, ושלא תבינו אותי לא נכון, נורא נהנתי לראות את זה, אני מכיר חלק מהאנשים שם אישית, אני פשוט בוכה על זה שהוכרע המאבק בין אומנות לכדאיות כלכלית, ועכשיו גם שחקנים מהשורה הראשונה צריכים להפוך להיות אייטמים של רגע, ועוד בשביל מחזמר כמו גריז. הדגל בבית צבי צריך לרדת לחצי התורן. ולא שיש לי משהו רע נגד קושניר, אבל דווקא נורא רציתי שצביקה הדר ינחה את התוכנית, אחרי התפקיד שלו בגריז 95 ימי הזוהר של התאטרון המסחרי.

netmaster1

New member
ואני אצא לשניה מהטון הרציני\מעוצבן שלי

כדי לאחל לכל האקס ביתצביסטים שם המון בהצלחה זה לא משהו אישי נגדכם חלילה, רק.. הלוואי שהיה פה תאטרון תקין בארץ.

Hippie Jeannie

New member
וואי אני מתה לראות מה יובל יגיב לזה ../images/Emo13.gif

קודם כל אין לי שום סיבה למחוק שרשור כזה כי הוא על נושא הפורום שלנו... בכל אופן - כן, זה ממוסחר, אבל ככה זה בישראל ותתפלא זה מתחיל להתפשט גם בעולם, אנחנו לא הראשונים כידוע לך שעושים ריאליטי מחזמר או שסלבריטאים מככבים על בימותיהם. אין מה ליילל על זה, לצערי, לזה העולם מתדרדר, ישראל במיוחד מתמחה בזה כאילו התמסחרות היא סוג של אמנות, וזה מה יש. בנוגע לכל מה שאתה אומר על המחזות זמר, על איך שהם מדגישים את הסרט ושלמעשה גריז בכלל לא היה הצלחה וכו' וכו'... אתה ממש מגזים, מה ציפית, שהם יעשו לקהל ישראל הרצאה על תולדות גריז על הבמות, או שיעשירו את השכלתם בקצת סונדהיים?! נו באמת! הקהל שצופה בגריז לא מעוניין להרחיב את אופקיו בתחום מחזות הזמר, הוא מעוניין לקבל לוריד מנה יפה של בחורים ובחורות נאים ונאות עם אנרגיות שיעשו לו שמח בסלון. זה ריאליטי, ובהתחשב בזה שזה ריאליטי זה בסדר גמור, מקובל ואף רצוי שלא להרצות לצופים. הצופים רוצים שואו, ואותו הם מקבלים.

netmaster1

New member
עם זה שזה שואו אין לי בעיה

וגם אני הולך לבית צבי בכיף לראות גריז לפחות פעמיים שלוש בכל ראן. אני רק אומר שהייתה תקופה בארץ, משנות ה80 עד תחילת שנות ה90 שעלו בארץ מחזות זמר מהשורה הראשונה, והם לא היו כשלונות בכלל(עובדה, עד עכשיו אנשים חיפשו את ההקלטה של עלובי החיים בעברית, ושוב תודה למי שפרסם אותה) וזה עלה במסגרת רפטוארית ולא במסגרת מסחרית, שמוכרת את הנשמה של האומנות. ויודעת מה קיבלתי את הטיעון שלך ואת צודקת, אבל שאלה קטנה, שכל הילדים הקטנים ילכו עם ההורים שלהם לראות את המחזמר שקצת מלא בסקס ונגמר במילים "יש, קיניקי! אני לא בהריון!" ואז עוברים לריפריזה של כולנו יחד הם לא יהיו קצת בשוק? או שכבר אין תמימות בכלל בארץ הזאת?:)

julez

New member
יאי! גם לי יש מה להגיד בנושא.

אז ככה: אני דווקא כן שמחה שיש משהו כזה עכשיו בטלוויזיה. זה בכיף, להעביר את הזמן. אני אישית לא אחת שצופה הרבה בטלוויזיה (ממש להפך, לרוב חברים שלי נחרדים מ"החור" שיש לי בהשכלה טלוויזיונית), אבל אני כן שמחה שיש תוכנית שכיף להתסכל בה, גם אם זה רק בשביל איתי
. אני דווקא חושבת שהשקיעו מחשבה במתמודדים שהתקבלו (והדברים של ציפי פינס לרוב גם הגיוניים) ולא עשו מזה טראש לגמרי. תוכנית כזו, כמובן שהיא לא "איכותית" - אבל לפחות המתמודדים הם משהו. אני לא אוהבת כ"כ את חני נחמיאס כשופטת, כי היא ממש לא לוקחת את האנשים ברצינות (נו באמת, איך אפשר לשפוט כמו שצריך, אם את חצי מהמועמדים היא מכירה/עבדה איתם. אבל ככה זה כל צוות השופטים)... אני בהחלט מקווה שמישהו ראוי יקבל את התפקיד (אני לא חושבת שילדות בנות 12 מבינות עד כמה איתי איכותי
). ד"א, באיזה תרגום הם הולכים להשתמש? של דניאל? של ההפקה הישראלית מ95? יאללה, הדיון הזה מוצא חן בעיני...

netmaster1

New member
באמת התרגום היה נשמע לי טיפה מוזר

של 95 זה בטח לא יהיה(גריז 10.. אוי ואי איזה תרגום נוראי) שלא נדבר שהיה שם שירים ממש לא קשורים לגריז, זה היה מין ייצור כזה מוזר שכיף לצחוק עליו:) כמו איש הפיל:p התרגום נשמע אהוד מנורי כזה. וכן, אני מסכים שזה דבר מעולה שלא רצו ישר לנינט ויהודה לוי והביאו להם את התפקידים ועכשיו יש לנו תחרות עם סיכוי די טוב לבוגרי בית צבי, ואני אפילו נהנתי לראות את זה, אבל אני פשוט חושב שזה מאוד עצוב שהגענו למצב הזה, ברור שהייתי שמח אם היה תוכניות טלוויזיה על תאטרון(יש אפילו ערוץ ברודווי בארה"ב) זה לא שהפורמט לא ישים, זה פשוט שלקחו מחזמר ועשו ממנו גריז נולד או נולד לגריז או לא יודע איך שיקראו לזה, וזה טראש.

התרגום של אלי ביז'אווי

שעשה עבודה טובה גם עם "היפה והחיה" לפני שנה וגם עם "נרניה" השנה.

julez

New member
העניין הוא

שלא ראיתי על הבמה את היפה והחיה (לפני ההפקה של חנוכה שעבר), אז התרגום התאים. את גריז בתרגום של דניאל אפרת ראיתי אולי 60 פעם אם לא יותר (על הבמה) ואת השירים אני כבר מכירה בע"פ. יהיה לי קשה להתרגל למשהו חדש... היה נחמד שאחד המתמודדים בחר לשיר את "זהו הלחן"
זה השיר האהוב עליי מתקופת גריז בבית-צבי (אח, גלעד קמחי... הוא ידע לשיר את השיר הזה). הופתעתי לראות את כנרת לימוני מתמודדת על תפקיד סנדי. היא כ"כ הרבה יותר ריזו מסנדי ומבצעת את סנדרה די בצורה הכי טובה (אפילו יותר מוצלח מסי היימן ששיחקה את ריזו בהפקה של 95). אז מי ראה אתמול?

אני ראיתי

והאמת שבדיוק חשבתי על זה שחבל שלא עושים אודישנים פומביים כאלו גם לריזו. תפקיד כל כך הרבה יותר כיפי ועסיסי.

julez

New member
יאללה... השופטים, כבודם

במקומם מונח. עכשיו אנחנו בוחרים נבחרת לגריז! דני: 1) גלעד קמחי! (שכל הפורום הזה כמובן יתמוך בו!!! ויש לו גם קומונה P-:) 2) איתי לוי 3) יונתן פז בוגנים 4) ניסו שליו ? סנדי: 1) רויטל זלצמן ? ? ? ? ? יאללה תשלימו > חובתנו להשגיח שתהיה הפקה איכותית!

netmaster1

New member
האמתי זה באמת בחירה יותר מדי קשה

שכחת את שחר ישי שגם מצויין הקרב בבנים זה באמת מטורף אבל מבחינת נשים זה דו קרב בין זלצמן לכנרת לימוני. מישהו יודע אגב מה הקאסט חוץ מדני וסנדי? כבר ליהקו את ריזו?

julez

New member
אני מאוד אוהבת את כנרת

אבל אני חושבת שרויטל תהיה סנדי יותר טובה. לא שכחתי - כל הרעיון היה שאחרים גם יוסיפו! וד"א: גלעד קמחי = דני זוקו
(כן כן, זה נשמע כמו גרופית מתלהבת, אבל פתחתי בקמפיין למען בחירתו!)

trilliane

Well-known member
מנהל
מהמעט שראיתי באתר רשת מהאודישנים שלו

הוא ממש לא הצליח להרשים אותי בשירה. הקול שלו נשמע מאומץ למדי, והיו כמה וכמה זמרים טובים ממנו (בפרט איתי לוי).

julez

New member
חוץ מאיתי, לפחות לדעתי,

אף אחד שם לא באמת זמר. ואם צריך דני מגניב, ומצחיק שלא לוקח את עצמו ברצינות - גלעד הוא הבחירה הכי נכונה. ראיתי את יונתן פז, את שחר ישי ואת גלעד כבר בתפקיד דני, וגלעד שם אותם בכיס הקטן. וחוצמזה, אי אפשר ממש לשפוט על בסיס האודישנים. גלעד היה האחרון בתור, תחשבו כמה זמן הוא היה צריך לחכות! לא שזה תירוץ, אבל אני מבטיחה שכשהוא מופיע הוא שם את כולם בכיס הקטן. וזוגתו (שתחיה) לתוכנית היא רויטל זלצמן
הם יהיו מעולים!

trilliane

Well-known member
מנהל
וכל הנ"ל שרו טוב יותר ממנו, לדעתי.

לא נראה לי שזה קשור לכך שהוא חיכה זמן רב, כי גם בשיר השני שהוא שר (ביום אחר) הוא נשמע מאומץ וממש לא מלהיב באותה המידה.

julez

New member
לדעתי זה ויכוח מיותר.

אל תצביע/י לו אם את/ה לא רוצה.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא ויכוח, זה דיון; בשביל זה אנחנו כאן, לא?

אני לא מנסה לשכנע אף אחד; רק להביע את דעתי. אני בספק אם בכלל אצביע לתכנית (אין לי טלוויזיה, אז אני לא צופה בה בזמן אמת).

netmaster1

New member
אני מת על קמחי

אבל הוא לא ממש דני(סליחה מיכל...) אני רוצה לראות אותו אבל שוב עם גיטרה ברגעי קסם דו דו דו לה לה לה פה פה פה במול:) אין לי פייבוריט כרגע, אני באמת לא יודע מה לעשות כולם מעולים, אבל אני עדיין בדעה שאם מישהו שלא היה בבית צבי יזכה אז כל האופנה החולפת הזאת של למסחר תאטרון תעבור הלאה ושום אסון לא יקרה לבצפר שאני כלכך אוהב

dekel10020

New member
טעות גדולה טעות גדולה

לפי דעתי הקרב בין שני לבין רויטל זה בדוק כנרת תשתה רד בול ותעוף בחצי גמר דקל

למעלה