מי ראה את הכתבה בחדשות E ?

dht160

New member
מי ראה את הכתבה בחדשות E ?

בזמן האחרון הסדרה עולה לא מעט לכותרות בעיקר בגלל חזרתה לעונה השניה (עוד 5 ימים !!!) אז אתמול ובטח גם היום יהיה את זה בחדשות E השחקנים נסעו לבקר בשכונה שבה מתרחשת הסדרה וקיבלו מראש העיר או משהו כזה את מפתחות העיר כהוקרה על הקידום הגדול שעשתה הסדרה לתיירות באוזר. הם גם הטביעו את חותמם וטבלו את כפות ידייהם במה שאמור להיות נראה לי שדרת הכוכבים שלהם גיא

JoHnYmYsTeR

New member
יפה יפה-מגיעים להישגים....

גם לא בתחום הרייטינג.... אגב... מישהו יכול להעלות לפה רקעים של הרביעיה (ראין,סת',מריסה וסאמר?)

Aviad1987

New member
שאלה בקשר לזה

מישהו יודע איפה מצלמים את הסדרה? אני תמיד חשבתי שמצלמים את הסדרה ממש בניופורט

בוביץ

New member
אני יודע שבאולפן

לפי הספיישל ששודר בחודש ספטמבר בפוקס זה באולפן אפילו הבריכה היא לא אמיתית רואים את ביתן הבריכה שזה באולפן והבריכה מזוייפת וגם הים והם אמרו שזה באולפן והם כמעט ולא היו בים .

TheCharm

New member
בריכות באולפנים זה הכי מגניב בעולם

כשהייתי ב-2000 בארה"ב אז נכנסו לסיור באולפנים של כל מיני סדרות וסרטים (כשעוד לא הייתי כ"כ מכור לסדרות כאלה), וראינו את הבריכה. זה ממש מגניב. זאת בריכה אמיתית, אבל בעצם היא ממש פיצית ולא עמוקה בכלל. אז אמרו לנו להכניס את היד ולגעת ברצפה, ויש שם איזה אפקט או משהו שגורם לזה להיראות עמוק ואנחנו חושבים שלא נגיע וכולנו מתכופפים כזה לעומק ואז אנחנו שמים בקושי חצי יד ונוגעים. זה מוזר כזה כי אתה לא חושב שזה כ"כ לא עמוק

SummerBreeze

New member
הסידרה מצולמת ב...

רוב הסדרה מצולמת באולפנים במנהטן ביץ' בלוס אנג'לס, קליפורניה.

Aviad1987

New member
זה אולפן??

לא הייתי מאמין בחיים שזה אולפן הם מזייפים את זה כל כך טוב...

SummerBreeze

New member
הרוב זה אולפן...

יש גם סצנות שמצולמות בחוץ... הם באמת מזייפים ממש טוב! באזור הבריכה השמיים והים הכל מזוייף! וזה נראה ממש אמיתי!

Aviad1987

New member
הייתי מוכן לשים כסף, והרבה, על זה

שהכל שם אמיתי והם מצלמים ממש בתוך ניופורט. ובטח, בכל סדרה יש צילומי חוץ. זה מוסיף בטירוף לדעתי!

IDOffryn

New member
היה פרק אחד

שצילמו את הבריכה בשקיעה וממש ראו שזה מזויף אבל חוץ מזה זה באמת נראה אמיתי.

הרמוני

New member
בספיישל מאחורי הקלעים (אין ספויילר)

הראו את הבמאי מטייל על סט הצילומים והראו שהמרפסת עם הבריכה מזוייפת והשמיים זה סתם קיר צבוע בכחול והוא צחק על זה שאף-אחד לא מפקפק שכל יום בOC הוא שטוף שמש בלי עננים בכלל...

dht160

New member
חח אוקי אבל לא ממש מפתיע

האולפנים האמריקאניםובעיקר אולפני הסרטים הגדולים( בינהם פוקס שמשדרת את הסדרה או וורנר שמפיקה) ידועים בדבירם האלה. יש באולפנים שלהם חדרי אולפני ענקיים שם בונים תפאורות ממש ענקיות וזה נראה כמו עולם בפני עצמו. יצא לי לראות את זה כמה פעמים במאחורי הקלעים של סרטים גיא

Aviad1987

New member
איזה הולכת שולל

למה כבר שלא יצלמו את זה בניופורט וזהו

למעלה