מי ראה את הסרט "התאגיד"?

סרט מצוין

אתה תאהב אותו. אתה יכול להוריד אותו מהאינטרנט, ויש לי אותו בקלטת וידאו אם אתה רוצה. מקרינים אותו מידי פעם בערוצים של הלוויין והכבלים הדיגיטלים. זה סרט דוקומנטרי שמנסה לנתח את התופעה הזו שנראית תאגיד, כמו שמנתחים בן אדם, ומגיע כמובן למסקנה שהגוף הזה, שיש לו הרבה יותר כוח וזכויות משפטיות מלבני אדם והרבה פחות חובות (כלומר מחויב רק לבעלי המניות) הוא פסיכופטי וסוציופטי, מתעלם מערכים כמו חיים וסבל ודופק ומסכן את החברה. הוא עסוק בדי הרבה נושאים, מאיכות סביבה ועד שיתוף הפעולה של התאגידים האמריקאים עם הנאצים.

Lonly badger

New member
המצב גרוע

כואב לי שנערים מתבגרים בני 18 לוקחים חיסונים ואומרים שזה החוק ולא מתנגדים. למרות שיש בזה חומרים רעילים. כואב לי שאנחנו הפכנו להיות רובוטים שצוחקים ובוכים בו זמנית , שאנחנו גורמים אחד לשני כאב וקוראים לזה כיף. לחיות בפחד ולא להודות בזה. לרצות שיעזבו אותך בשקט אבל תמיד לחזור לקבוצה הקטנה כדי לסחור בטיפוח אגו. להלחם נגד אויב ובכך רק לחזק אותו , או להחליש את עצמך. ליצור self inflicted pain ואז לכתוב : כואב לי...

Lonly badger

New member
Corporation

if one wants to understand utterly what corporations are all about he must look up 5 different subjects in 3 different ways the four subjects are: 1. The legal System 2. Education system 3. Religion 4. Political science and Government 5. The Occult the 4 different ways are: 1. Science 2. Psychology 3. Linguistics- Etymology. 4. A clear unbiased and still mind .

Lonly badger

New member
כן שמתי לב ברגע ששלחתי

לא נורא זה סימן שיש לי גם פגמים , ואולי עם קצת יותר תשומת לב מצדי נוכל להסתדר יותר טוב. מעכשיו.
נ.ב אני צופה בסרט.

Lonly badger

New member
המלצה

Cyberpunk Educator קשור לדעתי לנושא סרט חינם אבל ברמה , אפשר להוריד.

למעלה