מי ראה את הסרט dancer in the dark?

lilithmm

New member
מי ראה את הסרט dancer in the dark?

סרט מדהים, מציאותי אך קשה.

WxHxNx

New member
בהחלט

האמת קצת פחות מציאותי ויותר "טורקי" אבל אני אוהב אותו ואת פון טרייר הבמאי...

elhaha

New member
את האמת עדיין לא הספקתי לראות

וזה דיי מעצבן אותי עד עכשיו היו לי שלושה אפשרויות שפספסתי, את האמת אני אוהב את ביורק רק בגלל השפעת אח שלי ^^ אחרי שהוא ראה את הסרט באירלנד התחילה המסיבה P=

Human Nature

New member
אוי, זה פספוס ../images/Emo4.gif.

אתה ממש מוכרח לראות את הסרט הזה. אם אני לא טועה, הכבלים משדרים אותו מדי פעם בערוצי הסינמה שלהם (וגם היה פעם ב-Hot סרטים). אתה פשוט חייב לראות אותו. יצירת מופת אמיתית ^^. ואם להודות על האמת, אני גם התחלתי להעריץ את ביורק ממש בגלל (יותר יתאים, בזכות) הסרט הזה. הוא גרם לי להסתכל עליה כעל מישהי בעלת רגש אדיר, ופתאום שמתי לב לדרך השירה שלה כאל משהו אחר. אם מקודם זה נשמע לי כמו סתם נסיון להיות מיוחדת, עכשיו פתאום זה נשמע לי כמו סערת רגשות ענקית.

Carlo Cest Moi

New member
אני ראיתי, ואיך לא, גם אהבתי ../images/Emo45.gif

הסרט בהחלט אינו קל לצפייה, האמת שהתלבטתי לפני שהקלדתי "סרט" כי הייתי מעדיף לקרוא לו מחזמר ולמרות שיש בו קטעי טקסט עירומים העלילה מתקדמת דווקא בשירים, והוא גם רחוק מלהיות מיינסטרים, אבל קשה גם לצפות למשהו אחר כשמלכת הביזאר היא הכוכבת, המשחק של ביורק באמת משכנע, ושיר הנושא מדהים לא פחות. יש אנשים שהרגישו קצת סחרחורת בעת שראו את הסרט, וזה בגלל שהמצלמה בו רועדת המון כאילו שצולם במצלמת חובבנים כדי להשיג אפקט של מציאותיות (ב-"פרויקט המכשפה מבלייר" השתמשו באותה טכניקת צילום), ויש גם הרגעים השקטים ואיטיים בסרט שמשרתים את אותו האפקט, בכלל אני מאוד אוהב את היצירות האלטרנטיביות של הבמאי המוכשר הזה (שהוציא השנה גם את "דוגוויל" עם קידמן ניקול- מומלץ). עכשיו כשאני מנסה להיזכר ברגעים מהסרט, הקטעים שעולים לי לראש, הקטע בבית המשפט כשלפתע בשיא המתח כולם פוצחים בריקוד בראשה של ביורק וכמובן את קטע הסיום מורט העצבים (טוב אני לא אהרוס לכל אלה שעוד לא ראו אותו). ואבי, מברוק הפורום החדש, אני בטוח שתטפל בו יפה, וחסר לך שזה יבוא על חשבון המקום שבו אתה צבוע באדום ! ותזכור שאחרי הכל אתה Human Nature ולא Behavior :), ולסיום הנה תמונה שלה מקיץ 2001 שהופיעה ב- Q מגזין, אתה מוזמן לשים אותה בדף השער של הפורום בתור התחלה, ואם תצטרך עזרה בדברים האלו, אל תהסס לשלוח לי הודעה, ואשמח לעזור ברגע שיהיה לי זמן פנוי בסופ"שים, כל טוב ומברוק כבר אמרתי ? :).

yanivm1

New member
הייתי בו בסינמטק לפני הרבה זמן...

אחד הסרטים הכי עצובים שראיתי. ביורק שחקנית אופי מדהימה אם כי היו שם קטעים שקצת צחקתי על המשחק שלה. קצת מוזר... קניתי גם את הפסקול של הסרט אח"כ.. סרט מצוין!

Human Nature

New member
זו לא מצלמת חובבנים ../images/Emo3.gif.(+../images/Emo58.gif)

זה נקרא מצלמת כתף, וזו טכניקה שבדרך-כלל משתמשים בהּ לצלום בריחות דרמטיות של גיבורים (הרי כשהצלם רץ, המצלמה שמונחת לו על הכתף רועדת, וזה משיג אפקט של לחץ והסטריה). קצת משיעורי הקולנוע שהיו לי בכתה ח'
. ובקשר לסרט- כשראיתי אותו בפעם הראשונה, אני פשוט הייתי המום. צפּיתי למשחק בינוני מכיוון ביורק, ולסרט פלצני ומשמים. אבל באמת שנדהמתי לגלות שביורק מגלמת את התפקיד בצורה מושלמת, היא מתנהגת לחלוטין כמו סלמה (ומכניסה המון מעצמה לדמות), התסריט עוצמתי, השירים מקוריים וחמודים, הצלום (כמו שאמרת
) מעולה והכל נראה כל-כך מושלם. זה אחד מהסרטים שנגע בי והשפיע עליי רבות. הקטע של ה-"You just did what you had to do" היה אחד מהקטעים היותר מרגשים בשבילי. גם הסוף בו היא מתה רגּש אותי. מצאתי את עצמי בכל הקטע האחרון פשוט בוכה ומשתגע יחד עם הדמות. ותודה על הברכות. כמובן, לא אשכח מאיפה הגעתי (אגב, פורום מדונה הוא הפורום הראשון ב"תפוז" בו הייתי חבר ומשם חלשתי לכל האחרים. אחח. ביולי אני סוגר שנתיים ב"תפוז". איך הזמן עובר
). ושמת לב למשהו- אני בכל צבעי הקשת שאפשריים ב"תפוז"- שחור, אדום וכחול ^^. והממ. תודה על התמונה. תכף אשים אותה בשער
.

Human Nature

New member
אגב,

התמונה שבחרת היא אחת מהאהובות עליי של ביורק. אני כל-כך אוהב את האיפור המופרע הזה
.

בוזיקית

New member
אחד הסרטים הטובים שראיתי בחיי...

וגם אני התחלתי להסתכל אחרת על ביורק אחרי הסרט הזה. היא מדהימה ובובתית, והמשחק שלה שבה את ליבי. איזה סוף מחריד (כנהוג אצל פון טרייר) ואיזו הידרדרות מהירה בעלילה... לא יכולתי לצאת מהאווירה של הסרט הרבה אחרי שנגמר... ועדיין מתנגנים בי השירים מהסרט... איזו אפלה... איזה מחנק עורר בי הסרט הזה (כמו גם לשבור את הגלים)...

ממ..

סרט מאוד עצוב... ברגע שהוא גנב לה את הכסף והיא היתה כל כך חסרת עונים.. כבר לא יכולתי לראות.. לא ראיתי אף פעם את הסוף של הסרט..

elhaha

New member
../images/Emo58.gif למעלה זהירות תמימים כמוני

כרגע הרסת לי חצי מהסרט תודה נפגש בגיהנום ^^

Human Nature

New member
הממ.

למען האמת, גם בעיתון היה ספוילר די רציני בתקציר העלילה
. כל הסרט מצאתי את עצמי מחכה לסוף הטרגי
.

למעלה