אני ראיתי, ואיך לא, גם אהבתי ../images/Emo45.gif
הסרט בהחלט אינו קל לצפייה, האמת שהתלבטתי לפני שהקלדתי "סרט" כי הייתי מעדיף לקרוא לו מחזמר ולמרות שיש בו קטעי טקסט עירומים העלילה מתקדמת דווקא בשירים, והוא גם רחוק מלהיות מיינסטרים, אבל קשה גם לצפות למשהו אחר כשמלכת הביזאר היא הכוכבת, המשחק של ביורק באמת משכנע, ושיר הנושא מדהים לא פחות. יש אנשים שהרגישו קצת סחרחורת בעת שראו את הסרט, וזה בגלל שהמצלמה בו רועדת המון כאילו שצולם במצלמת חובבנים כדי להשיג אפקט של מציאותיות (ב-"פרויקט המכשפה מבלייר" השתמשו באותה טכניקת צילום), ויש גם הרגעים השקטים ואיטיים בסרט שמשרתים את אותו האפקט, בכלל אני מאוד אוהב את היצירות האלטרנטיביות של הבמאי המוכשר הזה (שהוציא השנה גם את "דוגוויל" עם קידמן ניקול- מומלץ). עכשיו כשאני מנסה להיזכר ברגעים מהסרט, הקטעים שעולים לי לראש, הקטע בבית המשפט כשלפתע בשיא המתח כולם פוצחים בריקוד בראשה של ביורק וכמובן את קטע הסיום מורט העצבים (טוב אני לא אהרוס לכל אלה שעוד לא ראו אותו). ואבי, מברוק הפורום החדש, אני בטוח שתטפל בו יפה, וחסר לך שזה יבוא על חשבון המקום שבו אתה צבוע באדום ! ותזכור שאחרי הכל אתה Human Nature ולא Behavior
, ולסיום הנה תמונה שלה מקיץ 2001 שהופיעה ב- Q מגזין, אתה מוזמן לשים אותה בדף השער של הפורום בתור התחלה, ואם תצטרך עזרה בדברים האלו, אל תהסס לשלוח לי הודעה, ואשמח לעזור ברגע שיהיה לי זמן פנוי בסופ"שים, כל טוב ומברוק כבר אמרתי ?
.