מי ראה את הפרסומת ביס

redsnowhite

New member
מי ראה את הפרסומת ביס../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

ראיתי אתמול, האחים חוזרים
איזה כיף! יום שלישי ב-10 ועשרים אם אני זוכרת נכון, אמור להיות אחרי סמולוויל.. ווייייייי
ויום עצמאות שמח

the covenant

New member
אוווו ספויילר

עם יצא לך לראות את הפרסומת של הוט היית מבין שאין לך כבר מה לראות בסדרה כי הם הרסו את הכל!!!!! במיוחד את מג, מטומטמים

כןן ראיתי!!

ויש גם את המעברונים האלה ששמים שכתוב שם של סידרה נו אתם בטח מבינים..קיצר אז יש מעברון כזה של ג'ארד!!! למה לא ג'נס?! דאמט חחח

darklighter

New member
יום עצמאות שמח../images/Emo165.gif../images/Emo190.gif

ותהנו יסניקים! מצפה לכם אחלה עונה

Dandushit 24

New member
איזה יופיייייי../images/Emo24.gif יום שלישי../images/Emo65.gif

עכשיו בכלל אני לא יוצאת מהבית בימי שלישי

קישור לראיון ../images/Emo58.gifי עם קריפקי!

http://www.eonline.com/gossip/kristin/detail/index.jsp?uuid=5b9cdae7-0918-4a4e-b68a-b557bf5f9486 אהבתי שהוא אמר: "Yes, Jensen wanted to focus on movies, and he wouldn't give me the 25 percent salary kickback I demanded, so he's leaving the series. Chad Michael Murray is joining the cast to replace him, and next year will be like that season on Dukes of Hazzard where it was Vance and Coy instead of Bo and Luke. Everything's gonna be a little bit off, but it'll be good...I think you'll like it." יאההההה רייט
אתם מדמיינים את צ'אד במקום דין? גאד אני לא סובלת ת'משחק שלו...

darklighter

New member
אוי../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אני גם לא מתה על צ'אד.... תודה על הראיון! *רצה לקרוא*

אוייש.. למה?! ספויילר.

הם הורסים את הסדרהההההההההה... מלא הם הורגים את כל הדמויות.. אבל עכשיו הם גם רוצים שהצופים התאבדו ורוצים להכניס את צ'אד?! למה?! ועוד הוכחה למה הדמות של דין נדפקת תמיד..XDDDDD

חחחח תירגעו הוא צוחק! ../images/Emo6.gif

למה נראה לכם שיש מישהו בעל היגיון, וטעם טוב שיחשוב שצ'אד שחקן יותר טוב מג'נסן?

למעלה