מי ראה את הקופסאות החדשות... של מלברו?? מ-ד-ה-י-ם
P pain is MY love New member 13/9/03 #2 לא הבנתי למה הם עשו אותן כל כך כהות?! לא התלהבתי דווקא... מה פתאום לא יאה לקופסאות שלהם להיות לבנות?.. או שהם מנסים לגרום לנו להתבלבל עם פל-מל?! מה נסגר?!
לא הבנתי למה הם עשו אותן כל כך כהות?! לא התלהבתי דווקא... מה פתאום לא יאה לקופסאות שלהם להיות לבנות?.. או שהם מנסים לגרום לנו להתבלבל עם פל-מל?! מה נסגר?!
ר רותמיקה New member 14/9/03 #3 אנחנו מדברים על אותו הדבר?../images/Emo29.gif הקופסאות עם הציורים, נופים, קקטוסים, פרסות, לוחיות רישוי וכו'?
אנחנו מדברים על אותו הדבר?../images/Emo29.gif הקופסאות עם הציורים, נופים, קקטוסים, פרסות, לוחיות רישוי וכו'?
P pain is MY love New member 14/9/03 #4 אני ראיתי אותן כהות עם מנורת שמן ישנה עומדת על שלוחן או משהו כזה.. אולי יש כמה דוגמאות?...
ב בדידותלנצח New member 16/9/03 #5 יש כמה דוגמאות ... אני אישית כבר לא מעשן סיגריות אבל יש לי קופסאות יחודיות של לאקי סטרייק מהדורה מוגבלת מה שנקרא מהימים שעשנתי ... והאמת שאני רוצה גם את אלה אז אני אמצא מישהו שמעשן ואפיל עליו תתיק הן ממשיפות
יש כמה דוגמאות ... אני אישית כבר לא מעשן סיגריות אבל יש לי קופסאות יחודיות של לאקי סטרייק מהדורה מוגבלת מה שנקרא מהימים שעשנתי ... והאמת שאני רוצה גם את אלה אז אני אמצא מישהו שמעשן ואפיל עליו תתיק הן ממשיפות
ב בארי הברבארי New member 17/9/03 #7 בהחלט מדליקות... סוף סוף אפשר לשלם עכשיו 17.50 שקלים על אומנות לשמה לא סתם,הן באמת יפות ואני נדלקתי עליהן ונראה לי שאני אתחיל לאסוף אותן...
בהחלט מדליקות... סוף סוף אפשר לשלם עכשיו 17.50 שקלים על אומנות לשמה לא סתם,הן באמת יפות ואני נדלקתי עליהן ונראה לי שאני אתחיל לאסוף אותן...
ב בארי הברבארי New member 17/9/03 #8 אגב עד כמה שאני יודע זו... הוצאה מיוחדת למשך חודשיים או משהו כזה...