מי ראה את הראיון?

אסתרס

New member
מי ראה את הראיון?

מי הצליח לראות את הראיון, ספרו לי איך היה !

גיורא7

New member
הראיון

כל צוות העובדים שלי עשה הפסקת עבודה כדי לצפות בשידור. הסרט מרגש והראיון אחריו היה פשוט נהדר, הוא היה לא פחות "חזק" מהסרט עצמו. לפי דעתי צריך להשתדל ולדאוג לשידורים חוזרים. ישר כח גיורא.

נילי41

New member
ראיתי את הראיון../images/Emo41.gif

אסתר את כוכבת! קודם הראו את הסרט ואח"כ את הראיון עם אסתר ומיכל הבת. הייתן גדולות!!! הראיון היה מאוד מאוד מרגש... וכל כך דיבר אלי ובטח לכל משפחות חולי אלצהיימר. זה היה נכון לכולנו. אתן עושות עבודת קודש. אני מקווה שיהיו שידורים נוספים ושרבים יצליחו לצפות. אגב, אין מה להשוות את המראיינת הזו (שאיני מכירה אותה, פעם ראשונה אני צופה בתוכנית הזו) לבין המראיינת הקודמת שראיינה אותך אודות הסרט (גליה אלבין). המראיינת הקודמת ממש 'הרסה' את הראיון ונראה שהיא ממש לא מבינה את הנושא, ואילו זו מהיום היתה כל כך עדינה וקשובה והנחתה את הנושא ממש במקצועיות. זו היתה ממש הצלחה

אסתרס

New member
אני מקבלת תגובות נלהבות

אבל אני לא ראיתי ! כי אין במרפאה בה אני עובדת טלביזיה מחוברת, היא רק משמשת כמכשיר להקרנת סרטים. פשוט לא יאומן. אני הולכת לבקש מאשל שישיגו לי עותק. תודה לכם על הצפיה ועל התגובות. ביי

אסתרס

New member
עותק של הסרט לחיות בכבוד

אפשר לשכור\לקנות באשל מדיה בירושלים. הם שולחים בדאר רשום. שמעתי שארגונים שונים שעובדים עם קשישים לאו דוקא אלצהיימר קונים את הסרט לצורכי הדרכת עובדים ומשפחות. לפני שבוע למשל "מטב" עשתה יוםם כיף והדרכה לכל המטפלות בהילטון ירושלים, והקרינו את הסרט שרכשו. הם הזמינו אותי, אבל לא יכולתי להתפנות. ידוע לי שהסרט נרכש ב65 שח בלבד. שיהיה לנו יום טוב ביי.

טיקו1

New member
הראיון

מצטרפת לדעות גיורא ונילי. יישר כח! רותי. (גם נראיתן יפה)

justme007

New member
אני גם רוצה לראות ../images/Emo202.gif

אולי יש למישהו VOD או YES MAX - זה אמור להקליט הכל לא? רשמתי לי ביומן אבל בגלל כל הצרות בעבודה לא הספקתי לראות

zs1957

New member
צערי לא ראיתי כי עבדתי

היי אסתר, ענתי טלפנה אלי מבית החולים ואמרה שראתה את הסרט ואת היית מדהימה. את הסרט אני ראיתי ביום העין ואת נפלאה וגם בתך. יישר כוח. אני מקווה שקרינו את סרט שוב כדי שנוכל לצפות בראיון. זהבה שחם

../images/Emo24.gifאסתרס../images/Emo140.gif

היית ממש נהדרת התרגשתי עד דמעות ממש בן זוגך כמו בן זוגי ראיתי ונדהמתי פעם ראשונה ראיתי שגם אדם אחר חובה את מה שיש לבן זוגי ממש מדכא אך אנו צריכות להיות נשים חזקות ואת נתת לי הרבה חוזק כל הכבוד לך ולביתך החלמה לכולם .

אסתרס

New member
תודה על ההתיחסות

זו בדיוק היתה מטרת עשיית הסרט והחשיפה, להעלות את רמת המודעות הצבורית לקיום המחלה, ולמה שהיא הופכת אנשים, ולמה שעוברת המשפחה. היום שלמה במצב ירוד , הלוואי והיה כמו בזמן ההסרטה. הסרט צולם במהלך 2004-5. בעקבות הסרט הופעתי מספר םעמים בטלביזיה ולפני ציבורים שונים. למשל בפ-ת בחודש ספטמבר לפני קהל של 500 איש. ראש העיר מר אוחיון עומד על כך שנעשה " הופעה" נוספת לגמלאי העיר, והיא תתקיים ב 09\01\07 במתנס "עולמות" בפת. אז שיהיה בקר טוב.

אסתרס../images/Emo140.gif

כל הכבוד לך על מה שאת מקדישה מזמנך הן לבן זוגך והן לציבור ,זה נכון מה שאמרת בראיון שהמחלה שנרפאת ממנה אולי בזכות זה שהיית צריכה לטפל בן זוגך הקב"ה יודע מה הוא עושה הוא יודע שאת תקדישי ממרצך ותעשי חסד של אמת עם בן זוגך ולכן הוא שלח לך רפואה שלמה בזכות המצוות שאת עושה אשרייך

אסי79

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifיש לי הקלטה של הראיון

אסתר שלום אין ספק שאת גדול ואשה פשוט מדהימה , אשר מעוררת הערצה אצל כל צופה. הקלטתי את הראיון על קלטת וידיאו , בשביל אמא שלי שהיתה בעבודה באותו זמן. אין לי שום בעיה לשלוח לך את הקלטת בדואר אחרי שהיא תצפה בה. כל טוב ושנשמע בשורות טובות מירי

אסתרס

New member
תודה רבה על ההתיחסות

אני מבטיחה לכל מי שרצה את הקלטת להעתיק ולשלוח . כבר אמרתי בהזדמנות אחרת שאני מרגישה שאנחנו כאן קבוצת תמיכה אלטרנטיבית חזקה מאוד. תודה רבה אסי 79

למעלה