ויכול להביא לנו קצת רשמים?מי מה מו,שמעתי שווליס הזמר מספר אחד של יוון היה שם,וזה כבר מעניין.לא כל יום רואים את ווליס בטלויזיה. אני רואה שהכל כאן שקט. מה חדש?מה שלומכם?מה כל השקט הזה? נו טוב בערב אני אכנס עם קצת בקשות לתרגומים.
וראיתי את התוכנית אצל החבר שלי בבית,הוא הזכיר לי מאוד את קזנזידיס שכל כך אני אוהב לשמוע. ווליס זה ווליס,.חוץ משגדל במימדי הגוף בשבילי הוא הזמר הכי טוב שקיים ביוון.
איזו תוכנית יפה חבל על הזמן,ווליס גנב שם את ההצגה לכולם.זמר תותח. בשבילי הקטע הכי מרגש לראות את ווליס שר את איפרכו.כמה שהוא מזכיר את סטליוס. י ואם מישהו יודע מי אלו הילדים ששרו שם.זו לא במקרה המקהלה של הילדים ששרו בדיסק ורדיאזי?
שאלה למי שהוריד כבר את התוכנית פיצה פאפאדופולו לא התבלבלה קצת במילים של השיר "פרח בר"? ושאלה למי שבין בבוזוקי ,שמתם לב באיזה סולם גבוהה ניקולופולוס נאלץ לנגן לה את השיר הזה,ובלי קושי בכלל,הוא גדול אין מה להגיד.
איך קורה שכל המחאות לרדיו איליוס,ולזמר ווליס נדחו לסוף הפורום שאף אחד לא יראה ולא יקרא. בכוונה או בלי בכוונה או שזה מפריע למישהו? כמו שאמרתי חומר למחשבה.
זה שהוא ניראה זוועת אלוהים ניחא זה שהוא ניראה כמו עומד למות גם ניחא{ועוד עאלק רוקד} אבל בגדול קטע מאכזב מאוד!!!!!!!!!!! מה גם שתמיד אהבתי את ווליס. תוחזר הפיאה {פארוקה} ומהר!!!!!!!!!!
כי אתה אוהב רק זמר אחד! נ.ב.אתה לא אוהב את קזנזידיס ואין שום סיבה שתאהב אותו. ענת לא התכוונה שהקטע לא יפה או שהוא לא שר מדהים,ענת התאכזבה מהמראה שלו פאדי.
להבדיל ממך או מאחרים שכן אוהבים זמר אחד אני ממש לא עובדה תסתכל על היסטורית פעילותי בפורום ותראה שהבאתי תרגומים,ביוגרפיות וחדשות לעשרות זמרים שונים כנ"ל לגבי השידורים שלי שם אני משמיע מכל הקשת המוזיקלית (כולל החדשים ביותר (זה במקרה ומישהו יטען שאני אוהב רק מוזיקהנ של פעם)) כך שהטענה שלך לא נכונה וווליס עם כל הכבוד ממש לא הרשים אותי בקטע הזה יום טוב