מי ראה את So far עכשיו בפסטיבל

Funky Giraffe

New member
מי ראה את So far עכשיו בפסטיבל

השירים הישראלי? לעזאזל, יש לי צמרמורות בכל הגוף... אחד הביצועים הכי מרגשים ששמעתי לשיר בארץ כבר הרבה זמן, ואם הן או מלכה באיה או יוני בלוך לא יזכו, הכל מכור בארץ שלנו...

יוסדוס

New member
ראיתי!!אלל תענוג!!

למרות שבהופעה בהרבה יותר התרגשתי ואהבתי.. אבל עדין היה מעולה! והינה לינק לשמיע קצרצרה.. http://www.keshet-tv.com/Item.aspx?GroupID=2572&ItemID=51234&ProgID=2409

זווש

New member
מלכה באיה!

מלכה באיה-זה רק אני או שהם מזכירים את R.H.C.P?

Funky Giraffe

New member
הם להקה גדולה-

גלגול שני ל"סינג סונג סון" (שהיה הרכב סקא-רוטס-רגאיי-ג'אז-Fאנק-בלוז של חבר'ה גלשנים מרמת השרון, חצוצרה טרומבון סקסופון ורידם סקשן מסורתי עם 2 סולנים כריזמטים) השיר הספציפי הזה מאוד פופי ביחס לשאר החומר שלהם...

shiepki

New member
אחד השירים היפים

שמעתי אותו כשקרולינה עשתה אותו עם דניאל סולומון בפסטיבל הפסנתר בטלויזיה, אבל כבר אז הוא היה לי מוכר אני בטוח ששמעתי אותו קודם ולא יודע איפה!

noa08128

New member
הוו ../images/Emo99.gif

את השיר שמעתי פעם ראשונה לפני שנה בהופעה אינטימית איי שם בדרום ת"א והתאהבתי בו ישר. בנתיים עברו עלי הרבה דברים והייתי בעוד הרבה הופעות. אל השיר הזה מזכיר לי כ"כ הרבה דברים ותמיד הוא מצליח להרטיט
הן זכו מקום שני ומכובד לגמרי. להקת מלכה באיה שרו שיר קליל מדי לטעמי. למרות שהם עושים מוסיקה טובה. השיר עצמו חסר תוכן סתם עניין דבילי שמעניין את רוב רובה של אוכלוסיית מדינת ישראל. יש להם שירים טובים יותר בגלגול הקודם של הלהקה גם רונה קינן לא איכזבה. עוד יוצרת מוכשרת. הקלטות יתקבלו בברכה. קומונת MC קרולינה פאנסט והבנות נחמה צזימינה אצכם לדבר על השיר - וגם על הכל.. כנסו http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=17953 , ליל קסום אהבה
נועה

היה ביצוע מדהים... ../images/Emo110.gif

אבל יוני בלוך איכזב בטירוף, מה יש לך. ואני חושבת שהיה מגיע להן לזכות הרבה יותר מאשר מלכה באיה

Elinor BC

New member
מדהימות, והקרולינה הזאת, כמו תמיד

השיר כבר מוכר לי מעבר. ויש לי המון קטעים אחרים שלהן במחשב מדהימות! יאאלה כבר עם האלבום שלהן ! ועילי נורא מבוקש בכל ענייני המוזיקה, הוא כ-ל הזמן מופיע באירועים כאלו ואחרים, מלבד היותו חבר בפאנקנשטיין ונגן של עברי. הוא מנגן אצל עוד אומנים הבנאדם גיטריסט מדהים לדעתי
ואגב זה, מישהו יודע אם הוא סוף סוף יופיע ב10 למאי בבארבי?

shiepki

New member
מישהו הקליט את השיר או יש לו גירסה

אחרת של זה במחשב?!

Funky Giraffe

New member
הקלטתי, לא יצא איכותי מדי...

ביום ראשון נעשה ריפ חדש, פשוט אתמול היה לי פירמוט וזה הקליט בחפיף כשהסאונדים של הWINDOWS נשארו דלוקים וכל שניה היה צפצוף מסנג'ר ואייסיקיו ובאנרים... מחשבים זה עם מפגר כשמשאירים אותם בלי מישהו שישגיח

יואו, זה פשוט שיר מהמם!

זו הפעם הראשונה ששמעתי אותו, פשוט שיר מעולה. ובאמת שאני הכי אהבתי את יוני המתוק הזה (איזה חיוך דפק למצלמה), מלכה באיה שיש להם קצב לא רע בכלל וקרולינה... : ) המוזיקה בישראל עולה למעלה, יש מה להעריך..!

למעלה