מי ראה באפי?

DarlingAdam

New member
מי ראה באפי?

במהלך הפרק ששודר ביום חמישי (עונה שביעית), מתאהבות מספר נשים בבחור מסוים שלא בשליטתן (כישוף). אחת מהן היא לסבית. בעקבות השיחה ביניהן ("אני אוהבת אותו ללא קשר לנוכחות הפיזית שלו!" -"לנוכחות הפיזית שלו יש פין!") היא מחליטה לנסות לעשות כישוף שיהפוך "את הבן לבת". מעבר לסכנות הטמונות בקסם שכזה (תמיד להשגיח על האותיות הקטנות, ילדים. החריזה היא לא מה שחשוב פה), ולעובדה שהדבר נעשה ללא ידיעתו או הסכמתו של המיועד, יש למישהו פה דעה או מחשבה לחלוק? הרעיון עצמו והדינמיקה בין הדמויות מאוד עניינה אותי וחשבתי שהפורום יתעניין.

Duke Tear

New member
לא ראיתי אבל

מה שנחמד זה כאלו שהיא שמה מעין מראה על החברה, שבוחרת מי יהיה גבר ומי יהיה אישה והכל, בכל מקרה,מה שכן מפריע, הוא שהיא עדיין משייכת את הזהות המגדרית לפי רצונה, אבל אני לא חושב שיש כאן מקום לניתוח של המקרה ואם זה באמת נדרש אבל דבר אחד אפשר להחליט פה אחד, אל תנסו את זה בבית >_<

ליטל ו

New member
יש לי דעה:

Cool! ו - הידד לתסריטאי, הידד! ו - מי יכתוב לי הרבה פיק מעניין. על הדמויות, על דמויות אחרות בקונספט, על דברים שונים שיכולים לצאת משם? שים על ליסט הפיק, לא שזה יעזור?

DarlingAdam

New member
תנסחי לי משהו,

אני אנסה למכור ;) אבל כבר כמעט לא קוראים את הLJ שלי כך שאולי לא תהיה לזה תפוצה טובה, וכל הBNFים שאני מכיר שמתעסקים בנושא הטרנסי נמצאים עמוק בDC ולא יתעסקו עכשיו בזה... נראה לי. בכל מקרה, ישנם פיקים קיימים מאז שהפרק שודר. צריך רק לחפש. רעיון אחד די עצוב יכול להיות, מה יקרה אם מה שווילו עשתה יהפוך את הילד לטרנסית - אישה, אבל באותו הגוף שכבר יש לו. *ממלמל בעצבנות, שבע שנים ועדיין לא למדת להתעסק באותיות קטנות? שהאלים ישמרו עליי, את צריכה לקחת שיעורים לא מרופרט אלא מאיתן...*

ליטל ו

New member
טפו, עצוב :(

מכל המחשבות השמחות שפרק כזה יכול להוליד, דווקא זאת? :( והיי, רופרט אף פעם לא לימד אותה. אפילו כשהוא לא היה נגד, הוא לא לימד אותה. אולי היא לקחה שיעורים מאיתן כשהוא היה קשור בחדר למעלה במשך עונה רביעית. זה יכול להסביר איך היא נהיתה עד כדי כך חזקה מהר כל כך. אולי הוא לימד אותה מקורות כוח, או אימן אותה, או אולי פשוט "השאיל" לה כוח, עם או בלי ליידע אותה. This is so not the bunny I want from this ep.

DarlingAdam

New member
אני אוהב אותך.

לא, ברצינות. ....תחילת עונה שביעית? השורשים? הכל מחובר להכל, וכו'? טוטאלי כאוס. careful what you wish for זה גם שיעור חשוב. ידידה של ידידה שלי הרימה איזו תפילת הודיה שעיקרה "האלים הכי חשובים לי והם הדבר היחיד שאני צריכה", ומשהו כמו דקה אחרי זה נשרף לה הבית ונשארו לה רק הבגדים שעליה ומחרוזת תפילה. *האותיות הקטנות*, ילדים, תמיד צריך לשים לב ולפרט ולחסום לופים. דרך אגב, אם שמת לב, הפרק העוקב באנג'ל היה "ילדים תיזהרו ממג'יק" באופן בוטה וטקסטי. אני אוהב את ג'וס.

ליטל ו

New member
<חיבוק>

מפחיד. הבעיה שכשאני ניגשת לדברים, אני כל כך משקיעה באותיות הקטנות שאני כמעט אף פעם לא מגיעה ל*לעשות* משהו. אז יופי, כן, הייתי אחראית, אבל לא עשיתי שום דבר.

DarlingAdam

New member
פשוט צריך למצוא את הניסוח הנכון,

משהו כולל שחוסם מספיק לופים. להחזיק אותו במקום, ולהמשיך הלאה. אפשר לחשוב על ניסוח לפני שאת מתחילה.

ליטל ו

New member
לא אני :)

אם אני עושה דברים כאלה, אני יכולה לשבת שבועות, אפילו חודשים ובמקרים יוצאי דופן יצא לי לחפש ניסוח במשך שנים. ואם אני מחפפת, מאד יתכן שבאמצע אני אפקפק במה שאני אומרת - וזו בעיה שלמה בפני עצמה :)

למעלה