מי ראה בחדשות את הכרטיסים המזוייפים

GIOVANINI

New member
מי ראה בחדשות את הכרטיסים המזוייפים

בגלל מה שקרה עם אבא שלי לא נסעתי לאולימפיאדה בסוף

אבל מזל כי אשכרה שקלתי לקנות כרטיסים מהאתר המזויף הזה!

GIOVANINI

New member
עכשיו אני יודע אבל אז לא ידעתי

למה לא סוגרים את האתרים האלו?

io100

New member
מאחל לך

הפסקת חשמל בבית בדיוק בגמר של המאה מטר+אריק זאבי

חתיכת אידיוט!

הערה מיותרת לחלוטין

לא ברור מדוע אתה בוחר לשמוח לאיד, על מפלתם של אנשים שהפסידו את כספם.

doron62

New member
כמה פעמים נכתב כאן ובמקומות אחרים......

שאן מקור אחר לכרטיסים חוץ מאיסתא.אבל תמיד יש חכמולוגים שמתפתים לפתרונות קסם לקיצורי דרך.זה ההסבר לדברי..... אם
משהו נפגע אני מתנצל.

myaron

New member
הייתי מסכים איתך

לולא איסתא וכל מה שאנחנו יודעים עליהם.
אנשים ניסו להגיע לאולימפיאדה בלי לעבור דרך הגנבים. אני דווקא בעד כל מי שמצליח לעקוף אותם.

doron62

New member
העניין שזה כנראה בלתי אפשרי באמת לעקוף

שלא ישתמע לרגע מדברי שאני תומך בהתנהלות החזירית של איסתא
פשוט קשה לי אם החכמולוגיות הישראלית...שמחפשת כל הזמן קיצורי דרך.גם ובעקר בנושאים אחרים הרבה יותר חשובים.בעיני ההתנהלות הזאת הלא ממושמעת המתחמנת בכל תחומי החיים היא אחת מהרעות החולות של החברה הישראלית.ושוב מה שקורה כאן זה רק בקטנה

BentzWatchJudo

New member

io100

New member
לא הייתי ממהר לקבוע את האתר כמזויף

גילוי נאות: יכול להיות שאני משוחד ( רכשתי שם כרטיס בודד לאירוע שחיה )
בכל תהליך הרכישה של הכרטיס לא זכור לי שהובטח שהכרטיסים יגיעו לארץ.. גם אני חששתי ושקלתי להתקשר למספר הטלפון שרשום באתר אבל פשוט לא ראיתי בזה תועלת..
אני לא יודע באיזה יום צולמה הכתבה אבל ביום שבת האחרון קיבלתי מייל מאותו "אתר מזויף" ובו אומרים כי לא ניתן לשלוח את הכרטיס לכתובת בארץ ומבקשים כתובת של המלון בלונדון, עדכנתי לכתובת המלון ונכתב שהכרטיסים יגיעו לשם יום לפני.. דבר נוסף, באתר יש אופציה גם ממש עכשיו לבטל או למכור מחדש (cancel\resell tickets (
עוד דבר.. באתר האולימפי יש "רשימה שחורה" שהאתר אכן מופיע שם אבל אף אחד לא כתב FAKE אלא unathurise כלומר אתרים בלתי מאושרים, אני לא הייתי קופץ ישר למסקנה שהאתר מזויף אבל זו מלאכת העיתונאים.. מבטיח לעדכן.

באיזה יום התחרות שלך?

אשמח לשמוע עדכון אם נכנסת והכל עבר בשלום כי יש עוד אירוע אחד או שניים שמעניינים אותי.

למעלה