מי ראה דוב ישן ופחד לגשת?

yaely2

New member
מנהל
סימן טוב ומזל טוב

אדזה, ממש מרגש לקרוא מה שכתבת בנוגע ליום נישואיך. מאחלת לך את הכי טוב שיקרה לכם, המון בריאות וכול השאר רק הכי טוב

tamarsharoni

New member
היי לכולם , רציתי להצטרף לשיחה ,

אבל היא ,[השיחה] היתה כל כך מבולבלת , שלא הבנתי מי נגד/בעד מי .
מעדיפה לשתוק . שבת שלום לכולן , תמר .
נ.ב . הבדיחה על הספרייה הייתה באמת מוצלחת .

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום תמר

רציתי להצטרף לשיחה איתך, חבל שלא השארת נושא. רוצה שאני אציע?

yaely2

New member
מנהל
מי ראה דוב ישן ופחד לגשת?

לא פספס שום דבר. יכול היה לבוא אליי ולראות אותי ישנה עד שעה תשע, כמו דוב ממש. בדרך כלל אני קמה בחמש ושלושים כמו שעון דוקסה.
שמחה לראות את אדזה שסגרה את השרשור אתמול, ברוכה הבאה.

הימים בין יום כיפור לחג סוכות הם כאילו ירידה מן הרוחניות שחווינו ביום כיפור. התעסקנו בסליחה, בתשובה ואילו חג סוכות הוא חג של שמחה "ושמחת בחגך" ויש אנשים החווים את ההבדל הזה.
אני אישית בהחלט מרגישה בהבדל.
גמר חתימה טובה
יעלי

אדזה 900

New member
יום מיוחד

היום אנו חוגגים 58 שנות נישואין,טפו,טפו,טפו.התחלנו כחברים בצבא ,המשכנו אחריו והנה אנחנו כאן.פעם היינו רווקים ועשינו כל מה שרצינו,עם הזמן למדנו להתפשר ולהתחשב האחד ברצון השני ,מי פחות מי יותר.עם הזמן הבנתי שאני לא לבד ואני חייבת אמנם לא בכל מחיר אבל חייבת להתחשב בזולת .ואני מאחלת לי שתמיד תהיה לי היכולת לחשוב כך למרות כל הקשיים והאכזבות שהחיים מזמנים לנו,יש תמיד תקווה לעתיד טוב יותר,וכל שנבקש לו יהי.

yaely2

New member
מנהל
סליחה ומחילה שרון.

ודווקא את בין החמודות בפורום. תודה על הבדיחה היא הייתה מוצלחת, אשתדל לשים לב בעתיד. כול כך הרבה שמות שאני ממש מתבלבלת. אז שוב סליחה

לעדי, אינני יודעת מה קרה.
אמר לי בעבר
מישהו מתפוז ולא קשור למקרה שלנו, שאם משתמשים ביותר מידי שמות אורח המחשב משתמש בשמות מהעבר.

יעלי

שי1951

Member
שבת שלום
בין יום כיפור לחג הסוכות

הימים נעשים מעט יותר קרירים
מסביב צצות להן סוכות
העולם נראה כמתעורר או מתחיל להתחדש.
בקיצור אפייני לעונה ולתקופה
שבת שלום וחג סוכות
לכולם

למעלה