מי ראה הופעה חינם של גידי גוב ודיבר עם רונה?

מיץ פזי

New member
מי ראה הופעה חינם של גידי גוב ודיבר עם רונה?

מי? נכון! אני!! יצאנו המשפוחה המצומצמת לסופ"ש באילת מטעם העבודה של אבא שלי, כאשר על פי מיטב ידיעתנו צפויה לנו הופעה חינם של דיוויד ברוזה בערב הגיענו לעיר הדרומית. אמרנו, טוב נחמד, אבל לא יותר מזה. בעוד אנו מסתבכים עם למצוא את המלון שלנו שהיה שני צעדים ממצרים, חברתי לחופשה מתקשרת אלי ואומרת לי "היי את יודעת שדיוויד ברוזה לא יכל להגיע ובמקומו יש גידי גוב?" אני כמובן שמחתי מאוד באוזני החברה על השינוי המבורך (גידי גוב זמר הרבה יותר טוב ואני מכירה את השירים שלו..) אך בתוך תוכי ישר נדלקה לי נורה אדומה- היכול להיות שתהיה לי הזדמנות לפגוש את רונה?? לבדי? באמצע המדבר?? בחינם??? בקיצור הגיע הערב, ועדיין לא הייתי בטוחה שרונה מנגנת עם גידי, כי גם ראינו אותו ואת משפחתו (ואת מיטלמן הקלידן!) סועדים בארוחת הערב, אך את רונה לא ראיתי. אבל אחרי ששמענו את החזרות, אי אפשר היה לטעות. רונה הייתה שם. הגענו אני והחברה למקום ההופעה, אחרי הרבה זמן שבו חיכינו ושמענו מופעי חימום משלל כוכבי כוכב נולד (למי שתהה- הקול של מרינה בסדר גמור), הלהקה עלתה על הבמה, (יי! רונה!) ואחריה גם גידי.. ההופעה הייתה מעולה, ממש כיפית עם כל השירים האהובים של גידי ועם רונה עושה קולות רקע.. ואפילו היא שרה פזמון אחד בשלל שרב. וואו נשימתי נעצרה כמעט. אחרי הקול המחוספס והמוכר של גידי בשיר הזה פתאום הכל עצר ורונה עם הקול שלה שרה זה היה מדהים. את הריקוד המוזר של הלב הם לא שרו אבל- הם שרו דואט אחר, שנכתב ע"י מלחין בריזליאי בשם ז'ובים, או משהו כזה.. שתורגם לעברית.. לא ברור איך קוראים לו, כנראה "מקל ואבן". זה היה אחד היפים. הקלטתי בפלאפון שלי.. רואים ממש מטושטש ושומעים יחסית בסדר, אבל אני חושבת שאני אנסה להעביר את זה דרך האנשים פה ובסולסיק שאולי יטפלו בזה ויהפכו את זה ליותר ברור לשמיעה. אם לא אני אעלה את הקובץ הזה שתוכלו קצת לטעום מהשיר. הוא ממש חמוד, ממש נשמע טוב עם שניהם. וגם ממש נתקע בראש.. בכל מקרה, אחרי ההופעה חיכינו להם ואחרי שהם ירדו מהבמה אז באנו אל גידי שירד ראשון, ואמרנו לו שהייתה הופעה מעולה ושממש נהנינו (גם לקראת הסוף אני וחברה שלי רקדנו וקפצנו וצרחנו את השירים שלו ממממש קרוב לבמה..) והוא היה ממש חמוד ואפילו קצת מופתע, ולחץ לנו את היד. זה היה ממש נחמד! גידי גוב חמוד.. ואז רונה ירדה, אמרתי לה שלום, היא חייכה אמרתי לה שממש נהניתי וכו'.. היא שמחה ואמרה תודה. שאלתי אותה איך קראו לדואט שלהם.. היא לא הייתה כל כך בטוחה.. היא מן אמרה כזה.. אהה אני לא יודעת זה שיר של זו'בים.. אני חושבת אולי מקל ואבן.. היא גם אמרה שאין הקלטה של השיר הזה.. הם עושים אותו רק בהופעות ( מעניין אם יש עוד הופעות רצות של גידי גוב...). החלק הקצת יותר מבאס בשיחה היה כשאמרתי לה שאני מחכה למרתף! אז היא אמרה כן.. אבל התאריך הזה מבוטל. אני כזה מה?! אז היא הייתה ממש כזה.. אני מצטערת כי הייתי ממש מבואסת, היא אמרה שההופעה לא בוטלה, פשוט ערן לא יכול בתאריך הזה לכן יקבע תאריך חדש. אז אמרתי לה שתקבע מהר תאריך חדש. אז לכל הצפוניים שבינינו, אני מצטערת להודיע אבל בינתיים אין הופעה ב- 9/11 אני מניחה שגם איש המרתף יודיע על זה מתישהו בקרוב, ונחכה להודעה על התאריך החדש. וזהו, בכל מקרה. בשישי הייתה גם התכנית בישול אז בכלל היה לי סופ"ש רונה :) מקווה שאני אוכל להעלות את הדואט בקרוב.

bזוהר

New member
וואי גם אני הייתי בסופ"ש באילת

איזה קטע-גם מטעם העבודה של אבא..מתי הייתה ההופעה של גידי? הייתי כמה פעמים בהופעה הזאת והקולות של רונה באמת מאוד מיוחדים שם. שמחה שנהנית

Sheeesh

New member
חה חה גם ההורים שלי היו בסופ"ש באילת מטעם ה

עבודה של אבא... מה קורה פה????

DeepThoughts

New member
וואו כמו חלום שמתגשם, מה?

אז כל הלהקה גם לנה במלון שלנתם? אם זה המקל והאבן אז יש הקלטה מפסטיבל הפסנתר אני חושבת

מיץ פזי

New member
לגמרי..

נראה לי שהלהקה ישנה שם, גם כי ראינו אותם ליד המעליות, וגם כי לא נראה לי שהם יחזרו חזרה מאילת באותו לילה.. רונה אמרה לי שקוראים לזה המקל והאבן אבל אולי קוראים לזה והגשם יבוא... בכל מקרה אני הולכת לחפש את ההקלטה מפסטיבל הפסנתר! כי בינתיים אני לא מצליחה לעלות את הוידאו מהפלאפון שלי. :/ וזה גם מהאמצע

TziMHoNoa

New member
יש הקלטה של גידי גוב ומיקה קרני לשיר הזה...

ואחת של גידי ורונה מפסטיבל הפסנתר

EinavBIUS

New member
לא קוראים לזה "והגשם יבוא"?

איזה כיף לך, גידי ורונה ממש מתאימים ביחד :)

Sheeesh

New member
איך תמיד יש איזה שינוי ורונה באה להופיע.. ככה

צריך! כמו שקרה ביום הסטודנט בב"ש... ותודה על העדכון בקשר למרתף... נבהלתי לשניה עד שהגעתי לשורה מתחת..

a10m

New member
השיר אכן נקרא "והגשם יבוא"

וזהו תרגום של עלי מוהר לשיר של אנטוניו קרלוס ז'ובים המדהים... :) יש הקלטה שלו מפסטיבל הפסנתר של 2005 בסולסיק. גם אני שמעתי אותם מבצעים את השיר הזה בהופעה של גידי גוב... :)

מיץ פזי

New member
היי תודה על הפרטים

שאני לא זכרתי..
שמעתי את ההקלטה מפסטיבל הפסנתר. ובגלל שהיא באורך מלא ובאיכות טיפה יותר טובה מבפלאפון שלי החלטתי לוותר על לנסות להעביר את הוידאו שאני צלמתי.. אוף בא לי הופעה במרתף. שתקבע תאריך חדש :/

בואנה זה ממש לא פייר

רונה מגיעה לכל חור בארץ אבל לירושלים? ללאאאאאאאאאא! סתם, אבל כיף לך, העקיר שנהינת :)

למעלה