מי ראה היום את הליקוי חמה?

MajorWinters

New member
מי ראה היום את הליקוי חמה?

לי ולחבר היה כזה משהו מיוחד, וכשהסתכלנו דרכו, חשבתי שאפילו בפקולטה למדעים מדויקים אנשים מסתכלים עליי ואומרים "איזה חנון"- אבל לא אכפת לי

SpyKid

New member
אצלנו זה היה באמצע שיעור פיזיקה

אז יצאנו עם המורה החוצה והיא נתנה לנו פילטרים וצפינו בליקוי

חחחח היו קטעים ../images/Emo6.gif

לא ידעתי בכלל שיהיה ליקוי ואני מסתכלת בחוץ ואני אומרת "וואי איזה חשוך בחוץ ממש כאילו יש ליקוי חמה.... אבל אם היה בטח הייתי יודעת..." חחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל בגלל שלא ידעתי הסתכלתי על השמיים
אני מקוהו שיאן לי עכשיו קרינה בעיניים

ברור שראיתי../images/Emo60.gif

היה לבחור מפיזיקה כזה של רתכים אז הלכנו לחצר האחורית והסתכלנו דרך זה, וזה היה ממש כיף!

הו, וזה היה כה יפה כשהעננים../images/Emo60.gif

כיסו את השמש וראו דרך העננים רק את הירחD: והא, לקחנו דף כזה והעמדנו מעל הרצפה ואז החורים שלו היו בצורת סהרון
עצום.

noname202

New member
אצלנו

לקחו את כל הכיתות המדעיות של בית הספר לחי פארק [הפארק הטיפשי של מוצקין
] והיו שם טלסקופים, וכל מיני כאלה.. רק שאותי תקעו באיזה מקום מפגר, לא הספקתי לראות בטלסקופ [למרות שראיתי בגדול, על המסך של הטלוויזיה] ואפילו לא שמתי לב בזמן הליקוי עצמו שקרה משהו

אני היחיד שלא הסתכל ולא היה לו

יותר מדי אכפת ? ואני עוד חובב פיזיקה, נו טוב

זה לא פיזיקה...

בסך הכל הירח מסתיר את השמש, כן, דבר די נדיר, יקרה עוד 21 שנה לפי מה ששמעתי. אבל בסך הכל משחק בגופים שמיימים... בטומב ריידר זה היה יותר מגניב, חלק גדול מכוכבי הלכת עמדו בשורה

כמו שמת' חוגגים את יום הפאי...

זה לא אומר שזאת חגיגה פיזיקלית פשוט סיבה למסיבה אין שום דבר פיזיקלי ביום הזה

כמובן שיש, זה אסטרופיזיקה

ואסטרופיזיקאים התלהבו מזה זה לא משהו שיש כל שנה, וזה לא משהו שרירותי כמו יום הפאי זה תופעת טבע נדירה יחסית אני יכול להבין את ההתלהבות של אלו שעוסקים בזה זה לא פיזיקה, אבל זה קשור, ובכלל פיזיקאים בכל העולם התלהבו מזה - ובגלל זה אני אמרתי את מה שאמרתי. כלל לא אמרתי שזה אירוע פיזיקלי

זאת לא תופעת טבע לפי דעתי

בסך הכל שני גופים שאנחנו יודעים עליהם שמסודרים בשורה כל שניה יש אלפי כוכבים שעושים את זה ביקום...

זו תופעת טבע..

תופעת טבע זה דבר שקורה (תופעה) בלי התערבות האדם (בטבע) וזה בדיוק המצב כאן

אבל זה לא קורה...

השמש הירח וכדוא"ה סתם מסתובבים להם בחלל... זה שהם נערכים בשורה... אין כאן מקריות... אבל בוא נשכח את זה... לא שווה להתווכח על זוטות

amphioxus

New member
תופעת טבע שכל הציפורים שפעילות ביום

מתכוננות לשינה באמצע היום, האנשים מסתכלים למעלה ועושים תנועות מוזרות עם הידיים והכל מרגיש כמו סוף העולם, כאילו זאב ענק מחזיק את השמש בפיו.

למעלה