מי ראה, מי מכיר

omrikiky

New member
מי ראה, מי מכיר

אז יש הרבה אנשים מעניינים ומוכשרים בקדימה, נכון. אבל מה אנחנו באמת יודעים עליהם. אני לא מתכוון לשתי העשיריות הראשונות שמפוצצות בחברי כנסת, אלא לעשיריות הבאות. רוצים דוגמאות: יואל חסון, שי חרמש, ליאור כרמל. שלושה חבר'ה מבריקים וצעירים (נציג בית"ר, נציג הצופים, ראש צעירי הליכוד וכדומה) שני רופאים לפחות-ד"ר דן בן דוד וד"ר רחל אדטו-לוי (היא רופאת נשים בכירה) עתניאל שנלר (מבכירי יש"ע זה כאן) עמירה דותן (קצינת ח"ן ראשית לשעבר) הצמד המתאבק יוליה ברקוביץ', מיכאל גלבוע ואנסטסיה מיכאלי (מהערוץ הרוסי) חבורת המלומדים, בראשם פרופ' אוריאל רייכמן, מנחם בן שושן, שלמה ברזניץ הגנרלים החדשים אבי דיכטר (שב"כ), שי אביטל ויצחק בן ישראל (אלופים) ותוך יומיים נדע מי באיזה מקום למה וכמה אבל אני שואל אותכם: מישהו יודע מי האנשים האלה באמת?

omrikiky - תיקון קטן...

שי חרמש בהחלט מבריק אך איננו צעיר...למיטב ידיעתי בסביבות 60+. הוא איננו נציג בית"ר,גם לא נציג הצופים,גם לא ראש צעירי הליכוד... -הוא גזבר הסוכנות היהודית מטעם מפלגת העבודה. -אולי ניתן להגדירו כנציג הקיבוצים משום שהוא קיבוצניק. חוץ מאת שי חרמש,פרופ' אוריאל רייכמן,אבי דיכטר אני לא מכיר אף אחד... רק לשם הידע הכללי...

bhnadav

New member
../images/Emo26.gif

מידע אודות המועמדים של קדימה לכנסת מתפרסם באתר התנועה. חלק מהצטרפים החדשים עדיין אינם רשומים שם, אך אחרים כן. כדאי לקרוא: http://62.219.82.210/55-he/Kadima.aspx יש לזכור גם שרוב המועמדים האלו יהיו וודאי ממוקמים בעשיריות השלישית הרביעית והחמישית, ורוב הח"כים והאנשים המוכרים ימוקמו ב-2 העשיריות הראשונות. אני חושב שגם אם נבדוק במפלגות גדולות אחרות במקומות האלה נמצא שאיננו מכירים את רוב האנשים שם, אבל לפחות במקרה של קדימה אנו יודעים שמדובר באנשים מקצועיים, איכותיים, אנשי השכלה ועשייה, ולא בחירות כאלה ואחרות של מכרז שמורכב מדילים ודברים כאלה.

בעשיריות הרביעית והחמישית?

ממש לא הגזמת, נראה לי שמישהו כאן שרוי בחלומות.

bhnadav

New member
שלישית, רביעית וחמישית -

למיטב הבנתי קדימה תציג את מועמדיה עד לעשיריה החמישית. איפה ראית שכתבתי על סיכויים או על הערכות? זה שהעבודה עשתה בחירות עד למקום המי יודע כמה גורם לי לומר לך "מישהו כאן שרוי בחלומות"
נמאסת, אדוני

חבורה של טרמפיסטים אופורטוניסטים

שהדבר היחיד שמחבר ביניהם זה האופורטוניזם ותאוות הבצע לקבל כרטיס חינם שיאפשר להם להיכנס לכנסת מבלי להיבחר ע''י הציבור, כמו שאר חברי הכנסת.

bhnadav

New member
אני מזכיר לך,

שהציבור הוא זה שיבחר בתנועת קדימה ובחבריה, ויבחר בהמוניו.

לאיזה ציבור אתה מתכוון ידידי?

למינה קמח? או אולי לציבור הפלסטיני שגם הוא האמין לסקרים וקיבל בסופו של דבר את החמאס? אבל רואים שלא למדתם כלום מהלקח הזה שקיבל אבו מאזן, שגם הוא, בדיוק כמוך וכמו החברים שלך, האמינו לסקרים שניבאו להם ניצחון בבחירות, ואת תוצאות האמת כולנו יודעים, הלא כן ידידי?

bhnadav

New member
אני מתכוון לציבור,

שיילך ביום הבחירות לעשות את ההצבעה האמיתית והנכונה ביותר, ולתת את קולותיהם לחברי קדימה בכדי שיוכלו להנהיג ולהוביל את המדינה - ואולי ואולי גם לצרף את מפלגת העבודה, תלוי מה יהיה מצבה אחרי הבחירות.

אל תדאג לציבור הזה

אני בטוח שלעם ישראל יש מספיק ראש על הכתפיים לבחור במפלגה שבאמת תדאג לו ולצרכיו, ולא לאיזו בועה וירטואלית שקוראת לעצמה מפלגה ואפילו לא קיימת במציאות.

למעלה