מי ראה, מי שמע ynet mako walla
ר רעוּת New member 6/5/09 #9 אמג, מישהו כתב טוקבק לכתבה בוואינט "מתי יהיה "תקשיבו לחדש של סגיב כהן/ משה פרץ" בדף הראשי?" וכתבתי בתגובה "בתקווה שלעולם לא" והם שמו את זה באדום וואינט גזענים למזרחית כמעט כמוני
אמג, מישהו כתב טוקבק לכתבה בוואינט "מתי יהיה "תקשיבו לחדש של סגיב כהן/ משה פרץ" בדף הראשי?" וכתבתי בתגובה "בתקווה שלעולם לא" והם שמו את זה באדום וואינט גזענים למזרחית כמעט כמוני
ר רעוּת New member 6/5/09 #11 חחח אז הגולשים גזענים כמוני ../images/Emo6.gif אמג, פעם שנייה בשבוע שממליצים על תגובות שלי בוואינט. אני כה פופולרית .
חחח אז הגולשים גזענים כמוני ../images/Emo6.gif אמג, פעם שנייה בשבוע שממליצים על תגובות שלי בוואינט. אני כה פופולרית .
נ נעה של ה י ם New member 6/5/09 #12 טירוףףףף כבר עשיתי הזמנה מוקדמת ממוזיקה נטו. נו מה, החנות הכי קרובה שיש לי זה טאוור, ואני מסרבת בתוקף לקנות שם.
טירוףףףף כבר עשיתי הזמנה מוקדמת ממוזיקה נטו. נו מה, החנות הכי קרובה שיש לי זה טאוור, ואני מסרבת בתוקף לקנות שם.
S SheIIy New member 6/5/09 #13 כנ"ל הם סופר יקרנים! אבל בזבוז להזמין רק את הדיסק הזה, ועוד יותר בזבוז להזמין יחד איתו עוד כמה... נו שיהיה.. יש המלצות לדיסקים ממש טובים?
כנ"ל הם סופר יקרנים! אבל בזבוז להזמין רק את הדיסק הזה, ועוד יותר בזבוז להזמין יחד איתו עוד כמה... נו שיהיה.. יש המלצות לדיסקים ממש טובים?