מי ראה נימרוד הראל היום?

ma11ohad

New member
מי ראה נימרוד הראל היום?

איך הוא קיבל ביס מפיתון מתכדר "והרגיש" את הלב שלו נפסק... לא הפסקתי לצחוק. לפי המילמולים שלהם בין הנחשים היה גם צפע? לא הצלחתי לראות את הצפע ונראה לי ממש מוזר שפיתונים וצפע יהיו יום צילומים שלם באותו כלי. וכמובן הסיכון שאולי הצפע יתן לו ביס. בקיצור זה היה קטע מיותר ומפוקפק ביותר. כנראה בהפקה לא שמעו על ציבור המגדלים שהולך וגדל בארץ ושרוב האנשים הנורמאלים יודעים להבדיל בין פיתון לצפע.

bendj123

New member
אחרי שראיתי את זה ישר העברתי ערוץ

גם התוכנית מצוצה מהתח****

בכל יום יש יותר אנשים

שהלב שלהם פוסק מכאלו שמקבלים ביסים ממתכדרים. באמת צריך כוחות מיוחדים בשביל זה......

bendj123

New member
לא זה היה זעמן מטבעות

ואם אתה לא מאמין.........נפתח על זה דיון בפורום סנייקס ובעל הנחשים ציין את זה באחת מהודעותיו ראה קישור

איך אני יכול לא להאמין ?

לאחר שסיפקת הוכחה חותכת ובלתי ניתנת לעירעור . אני פשוט שמעתי את אותו מטפל נחשים שציין שזה היה פיתון שטיח . ובכלל היה שם עוד נחש גדול יחסית שהופיע בפרומואים בפוזה מפחידה של קלוז-אפ על הראש מקרוב (נדמה לי שזה בואה אבל אני לא בטוח).

naja

New member
לא ראיתי אבל...

איזו חסרת חיים אחת טרחה להתקשר אלי ב23:00 וחפרה לי בנושא(משום מה זה נראה לה הגיוני להתקשר לבעל מקצוע בשעות האלה רק כדי לשאול שאלה ממש לא חשובה). מה שכן, בכל מה שקשור לנחשים ממש לא קשה לעבוד על הציבור(לדוגמא-הכתבה על מסג' הנחשים שהתפרסמה לפני יומיים).

Nevo Schwartz

New member
מודה, ראיתי גם.

בלי בושה מצלמים מקרוב פיתון קרפט ובואה וטוענים שזה כלי מלא בצפעים ארץ ישראלים. אבל היה די מצחיק, את החבר'ה שראו איתי זה שיעשע למדי. נבו

artafactal

New member
שום פיתון שטיח ושום מתכדר

זה היה כרכן לפי דעתי אבל לא אלה בטוח... זה היה ממש מטומטם מצידם לשים את כל הנחשים האלה אחד על השני! ותכלס חרטא מה שעשו שם הצפע לא היה...

artafactal

New member
היה אבל

זה לא מה שאמרתי... מה שנשך אותו היה משו קטן וכתום.. בטוח לא קרפט או מתכדר

למעלה