מי ראה עולם האישה?

avitalgirl

New member
מי ראה עולם האישה?

כנראה שהגיע הזמן לספר את האמת על יעל בר זוהר תתעוררו הבחורה פשוט נוראית

barmiz

New member
שמעתי על זה

לדעתי זה התחשבנות של העיתון איתה כאילו.. כתבה יל זה שהיא לא נחמדה? מה הקטע? ברור שזה סכסוך פנימי וגם אם חלק מהדברים נכונים היא לא השחקנית הראשונה ולא האחרונה שמקבלת שרות יוצא דופן ויש לה דרישות גבוהות.

miamor18

New member
אני קראתי

אבל האמת שהכתבה עצמה מאוד שטוחה רמת תיכון משו באמת חשבתי על חיסול חשבונות כי היו שם דברים די קטנוניים... נגיד אמרו שהיא לא נחמדה למראיינים ואז נתנו דוגמה שמראיין שאל אותה "את עשירה?" והיא אמרה לו "אל תיכנס לי לכיס בבבקשה" ואז אמרו שהיא מתנשאת וזה... חחח.... או שהביאו דוגמה לתגובה באינטרנט שמסרה שיעל לא הסכימה להצטלם עם ילדה על כיסא גלגלים, אבל לא הזכירו שרוב הסיפורים שהאנשים בתגובות באינטרנט מספרים הם המצאות. קיצר סתם בולשיט. בלי לבדוק עובדות ובלי לראיין אותה שונאת שעושים את זה בתקשורת, ואני מדברת בכללי לגבי כל אחד /:

amitosh123

New member
יעל צודקת

מה זה השאלות האלה ? מה זה את עשירה?? תאמינו לי אף אחד לא היה רוצה ליכנסו לו לכיס

אווי כולם כנסו בקשה!~

כתבה דוחה ברמוות!!הכותבת הז*** הזאות ליכלכה על יעל מא' ועד ת' הוציא אותה הכי מגעילה שאפשר ...בן אדם לא נחמד ...שלא יודע לעבוד עם עיתונאים של יודע להתראין בן אדם שמן סנובית פרמדונה והכל על יעל!שכולנו מכירים אותה והיא כתבה את זה ביותר סמוך לבלוג TV שהיה שכולנו ראינו איזה בן אדם היא...לא ממלציץ לקרוא את הכתבה.... ולסיום תמונה מושלמת

למעלה