מי ראה פה אתמול "ערב נולד"?

מי ראה פה אתמול "ערב נולד"?

אוהד התארח בתוכנית הזאת אתמול בשעה 6 וחצי, היה כל כך מקסים (כמו תמיד
)

אני אגיב בשרשור הזה

כי חבל על שרשור העדכונים
ליאת, די היה ברור שכל האורחים הגיעו כדי לקדם את עצמם - גילת אנקורי קידמה את ההצגה, דני רובס ואוהד את המופע המשותף. חשוב לי להבהיר שאין שום דבר רע בקידום, זה לגיטימי לחלוטין. חבל לי שהוא צריך לעשות את זה במשהו כל כך מביך כמו "ערב נולד". תוכנית בה למנחה אחת אין שמץ קלוש של מושג כיצד לראיין ולמנחה אחר לא הכינו רקע מתאים מראש על האורחים (ניתן היה לשמוע את מני מגמגם "לחן?" "מילים?"). ראיון אצל יאיר לפיד היה הרבה יותר מתאים לדעתי לאוהד. בזמן שהוא דיבר כמעט היה אפשר לשמוע את שירלי לילו משחקת בשיער ומסתכלת על עצמה ואת מני פאר תוהה כמה שנים נותרו לו עד שייצא לפנסיה. לא מכובד ולא במקום.

טוב בזה אתה צודק

היה כזה ראיון מבולבל.. אבל אני אבין את אוהד בכל ראיון.. הלוואי והוא יתארח ביאיר לפיד, אולי זה יקרה אין לדעת

תןכנית שמדברת

על כוכב נולד ועל מפורסמים שמדברים על תחילת דרכם (או משהו כזה, תקנו אותי אם אני טועה) כי אתמול זה הפעם הראשונה שראיתי את התוכנית הזאת...

כעקרון זה סתם עוד כמה דקות

מיותרות של "קשת" בהן היא דוחפת את "כוכב נולד" על שלל פרסומותיו. מילא אם היה לזה איזה ערך, אבל כשהשאלה הכי עמוקה בזבלון הזה היא: "למה אתה לא מסתפר כמו שני ההראלים בשנה שעברה?" אפשר לצפות בזה אם אתם לא מצליחים להירדם.

אני אישית

לא אוהבת כוכב נולד ולא שום תוכנית שמדברת עליה, ראיתי את התוכנית הזאת רק כי אוהד התארח שם, כמו שאמרתי כבר זאת הפעם הראשונה שאני צופה ב"ערב נולד"...

למעלה