מי ראה? ששינו לקניון אלרם את השם?? חוצפה! גם קניון ביאליק זה כזה.. דבילי! *מוחההה* מה אתם מעדיפים
W willo1 New member 24/8/08 #1 מי ראה? ששינו לקניון אלרם את השם?? חוצפה! גם קניון ביאליק זה כזה.. דבילי! *מוחההה* מה אתם מעדיפים
D dragonit12 New member 24/8/08 #2 אווהוהה שלום לך! חח כן,אני ראיתי. זה כבר הרבה זמן את יודעת מה הכי מצחיק? יש שם בניין שקוראים לו בניין אלרם. אבל את שם "הקניון" שינו לביאליק מצחיקים גמני מעדיפה אלרם!
אווהוהה שלום לך! חח כן,אני ראיתי. זה כבר הרבה זמן את יודעת מה הכי מצחיק? יש שם בניין שקוראים לו בניין אלרם. אבל את שם "הקניון" שינו לביאליק מצחיקים גמני מעדיפה אלרם!
W willo1 New member 25/8/08 #3 פפפ את רצינית? מה זה הקטע המטומטם הזה דורשת להחזיר את השם! מה אכפת לי, אני אמשיך לקרוא לו אלרם זה כמו ששינו את יד אליהו להיכל נוקיה
פפפ את רצינית? מה זה הקטע המטומטם הזה דורשת להחזיר את השם! מה אכפת לי, אני אמשיך לקרוא לו אלרם זה כמו ששינו את יד אליהו להיכל נוקיה
T tudu New member 26/8/08 #4 למה זה משנה ?! זה קניון פרטי.. זה רק עניין של הרגלים. אלרם.. זה על שם המגדל/קבלן לא שהיה איזה שם סקסי.. דווקא קניון ביאליק, הרבה יותר רענן, משקף את שם הרחוב (שידוע במחירים הנהדרים שלו) מחבר את הקניון לרחוב ולרמת גן.
למה זה משנה ?! זה קניון פרטי.. זה רק עניין של הרגלים. אלרם.. זה על שם המגדל/קבלן לא שהיה איזה שם סקסי.. דווקא קניון ביאליק, הרבה יותר רענן, משקף את שם הרחוב (שידוע במחירים הנהדרים שלו) מחבר את הקניון לרחוב ולרמת גן.