מי ראתה היום חדשות ערוץ 2?

ornaok

New member
מי ראתה היום חדשות ערוץ 2?

הכתבה על האוסקרב - תחרות סרטי ילדים? הילדים שזכו בפרס הבימוי שהראו אותם בכתבה - תלמידים שלי, הסרט שלנו! היה ארוע מקסים, והיה מאוד מרגש לראות את התוצאות של כל המאמצים שלנו נושאים פרי. התרגשתי כמו הילדים, רעדתי כולי כשעלינו לבמה לקבל את הפרס, חיבקתי ונישקתי אותם כאילו הם הילדים שלי. בקטוגריית הבימוי התחרה והגיע רביעי גם הסרט השני שלי, שזכה במקום 2 בפרס התסריט הטוב ביותר! בנוסף, הסרט הזה שזכה בפרס הבימוי גם זכה במקום 3 במשחק - הגיע לו מקום שני, אבל בגלל פוליטיקה פנימית (סרט שלא ידעו איזה פרס לתת לו...) הוא נדחק למקום 3. עדיין מכובד, מתוך 15 סרטים, נכון? מנהלת בית הספר חיבקה אותי בכזה חום אמיתי וכל כך הודתה לי, וכולם - התלמידים, המורה, הרכזת שלי, המנהלת - כולם אמרו שזה הכל בזכותי, ואני אמרתי שזה בזכות הילדים. זו באמת כיתה מיוחדת ומאוד מפרגנת, שעבדה והשקיע יותר מכל השאר (עשיתי סה"כ 4 סרטים - מתוכם 2 לתחרות). ולמרות שחשבתי שעכשיו אחרי התחרות ולקראת סוף שנה"ל תהיה לי רגיעה ואני אהיה פחות בלחץ עבודה - אז טעיתי! יש לי 3 שבועות להפיק עוד 4 סרטים, בנושא מעורבות ונתינה והילדים כבר העלו 3 תסריטים מקסימים. מצד אחד התבאסתי קצת, מצד שני - איזה כיף! איזה מרגש! נו, אז מי ראתה את הילדים שלי בחדשות היום??
(סליחה על האורך וההשתפכות...בעלי במילואים וההורים שלי בתאטרון אז הם לא ראו חדשות, ואין לי עם מי לחלוק את ההתרגשות!)

ornaok

New member
נ.ב. - כיוון שאין לי טלויזיה ראיתי

את החדשות על מסך מיניטורי ובלי סאונד(מזל שיש כתוביות) בבית קפה בקניון, ורק אח"כ צעדתי הביתה ברגל ורק עכשיו הגעתי ואני צריכה לאמבט ולהשכיב את הילדה הפרטית שלי שכבר אמורה להיות בשלבי הרדמות בשעה הזו, ואין לי כוח היה לי יום ארוךךךךךך ומעייףףףףףףף

משוש30

New member
אני אני ראיתי!! כל הכבוד ../images/Emo45.gif

חבל שלא אמרת קודם...הייתי מחפשת אותך בטלוויזיה...

עמית@

New member
לא ראיתי, אבל כל הכבוד לכם!

נשמע מפעל גדול וחשוב, שגם הצליח ליישם את מטרותיו

Tammy52

New member
גם אני פיספסתי

חבל לי נשמע שהיה מעולה רק מהתיאורים שלך התרגשתי כל הכבוד המשיכי כך!

T noki

New member
לא ראיתי - אבל ../images/Emo45.gif כל הכבוד לכם!

איזה כיף של עבודה!

yaelia

New member
לא ראיתי אבל נשמע מקסים

איזה כיף שבסוף מצאת עבודה שמשמחת אותך ויש לה ערך מוסף ושנוסף לזה את זוכה להערכה מצד בית הספר והקרן. מקסים.

למעלה